Trabzon'u Güneş çarptı: 2-2

Güncelleme Tarihi:

Trabzonu Güneş çarptı: 2-2
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 1997 00:00

Haberin Devamı

Karadeniz fırtınası, eski teknik direktörü Şenol Güneş'in çalıştırdığı Antalyaspor'la sahasında berabere kalarak hayal kırıklığına uğradı.

Trabzon oyun tutturamadı

Antalyaspor karşısında bir türlü oyun tutturamayan Trabzonspor, 7. dakikada Kamil'in attığı golle şoka girdi. İlk yarı 1-0 sona erdi. 55. dakikada Hami, Trabzonspor'a beraberliği getirdi. 78. dakikada Mehmet Yıldırım takımını ümitlendirdi. Ancak 85. dakikada sahneye çıkan Nuri, Antalyaspor'a puan kazandıran golü kaydetti.

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Muhittin Boşat (**), Akif Uğurdur (**), İlhami Sayılan (**)

TRABZONSPOR: Metin Aktaş (**)-İskender (**), Okan (**), Tolunay (**)- Kazım (*)(Dk.75 Mehmet Yıldırım **), Ogün (**), Ünal (*)(Dk.67 Çetin *), Misse Misse (**), Abdullah (***)-Hami (***), Vugrinec (**)(Dk. 56 Orhan **)

YEDEKLER: Nihat, Osman, Erdal, Çetin, Hasan

ANTALYASPOR: Ramazan (***)-Nuri (***), Burhan (**), Ginçev (**)-Mehmet İpek (**), Ahmet (***), Osman (***), Kamil (***)(Dk.64 Bayram **), İhsan (*)-Kona (**)(Dk.87 Orhan), Cafer (**)

YEDEKLER: Adnan, Olgun, Mehmet, Taylan, Bülent

GOLLER: Dk. 7 Kamil, Dk. 55 Hami, Dk.78 Mehmet Yıldırım, Dk. 85 Nuri

SARI KARTLAR: Kazım, Abdullah, Tolunay, Mehmet Yıldırım (Trabzonspor), Mehmet İpek, Ginçev, Kona, İhsan (Antalyaspor)

Sahasında konuk ettiği Antalyaspor karşısına UEFA'da tur atlamanın verdiği moralle çıkan Trabzonspor, beklenenin tam tersine kötü bir futbol sergileyerek sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. 6. dakikada Antalyaspor gole kavuştu. Bu dakikada İhsan'ın ara pasında Trabzonspor savunması kademeyi kaybedince Kamil, bir anda kaleci Metin'le karşı karşıya kaldı. Kamil, mükemmel bir plaseyle topu sol alt köşeden ağlara gönderdi: 0-1.

28. dakikada Hami'nin soldan nefis ortasına Vugrinec altı pasta dokundu. Ayak koyan Ahmet topu kornere gönderdi ve kalesini bir golden daha kurtardı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Antalyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

49. dakikada Osman'ın soldan ortasını Cafer perdeledi. Kaleci Metin son anda çıkardı.

55. dakikada Trabzonspor beraberlik golüne kavuştu. Misse Misse'nin sağdan yaptığı orta savunmayı aştı. Arka direkte topla buluşan Hami plase vuruşla skoru 1-1 yaptı.

71. dakikada Cafer, Okan'dan kurtuldu. Güzel bir pasla Kona'yı kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Ancak bu oyuncu kötü bir vuruşla topu auta attı.

78. dakikada Trabzon öne geçti. Hami'nin kornerden gönderdiği topu Misse Misse kafayla dışarı çıkardı. Oyuna ikinci yarıda giren Mehmet Yıldırım muhteşem bir voleyle topu sol köşeye gönderdi, 2-1 85. dakikada İhsan'ın kornerden gönderdiği topa Nuri çok iyi yükseldi ve güzel kafa vuruşuyla skora eşitlik sağladı, 2-2. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu belirledi.

Yılmaz Vural: Yorgunduk

Trabzonspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Antalyaspor maçında kaybedilen 2 puanı yorgunluğa bağladı. Vural, ‘‘Maça yorgun çıktık. Erken golle mağlup duruma düşmemize rağmen durumu 2-1 yaptık. Ancak beraberliğe razı olduk. Puan kayıpları olacak. Geleceği düşünüyoruz’’ dedi.

Şenol Güneş: 3 puanı kaçırdık

Antalyaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş 3 puanı kaçıran tarafın kendileri olduğunu belirterek, ‘‘Daha çok pozisyona girdik. Trabzon'da puan aldık. Ancak bana göre 2 puan kaybettik. Trabzon'un kaybettiği puana da üzüldüm. Ancak profesyonel olduğum için bu beraberliğe sevindim’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!