Trabzonspor'dan Ada çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspordan Ada çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2013 12:22

UEFA Avrupa Ligi’nde Apollon Limassol ile karşılaşacak olan Trabzonspor kafilesi, bu sabah özel uçakla saat 9.30’da Rodos aktarmalı Kıbrıs'a gitmek üzere Trabzon Havaalanı'ndan hareket etti.

Haberin Devamı

FIRTINA'NIN KIBRIS RUM KESİMİ TAKIMLARIYLA KARNESİ

TRABZONSPOR AVRUPA'DA 104. MAÇINA ÇIKIYOR

FIRTINA AVRUPA'DA 572 GÜNDÜR KAYBETMİYOR

Trabzonspor’un 20 kişilik futbolcu kadrosunda şu isimler yer aldı: "Onur Kıvrak, Fatih Öztürk, Zeki Ayvaz, Olcan Adın, Aykut Akgün, Paulo Henrique, Gustavo Colman, Alanzinho, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Adrian Mierzejevski, Abdulkadir Özdemir, Kadir Keleş, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Jose Bosingwa, Florent Malouda, Souleymane Bamba, Didier Zokora"

Trabzonspor yarın akşam deplasmanda Apollon Limassol ile oynayacağı maçı kazanarak gruplara iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Bordo – mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay, rakibi oyuncularına ezberletti.
UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında yarın akşam Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Apollon Limassol ile TSİ ile 22.05'te deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, zorluk derecesi yüksek maçtan istediğini alarak dönmek istiyor. Maç öncesi rakiplerini yardımcılarına izlettiren ve oyuncularına da rakibin eksi ve artılarını ezberleten Teknik Direktör Mustafa Akçay, gruplarda elde edecekleri sonuçlarla adlarından söz ettirebileceklerini söyledi. İdeale yakın 11'ini kolay kolay bozmayan teknik direktör Akçay'ın bu maçta sadece savunmanın sağında Zeki'nin yerine Bosingwa'ya formayı vererek bir değişiklik yapmayı planladığı belirtildi

ADRİAN: "GÖREVİM TAKIMA HİZMET ETMEK"
Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski, Apollon Limassol maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Hafta içerisinde hocamız antrenmanlarda rakibin iyi ve kötü yönlerini ezberletti. Bizde buna göre maça çok iyi motive olduk. Rakibimiz evinde baskılı oynamaya çalışacaktır. Eğer kendi oyun anlayışımızı onlara kabullendirebilirsek, bu karşılaşmadan istediğimiz sonuçla dönmemizin çok zor olacağını düşünmüyorum" dedi.

AKÇAY'IN SAHADAKİ KOZU ZOKORA OLACAK
Sezon başında takımdan gönderilmesi gündemde olan ancak son anda karar değiştirerek takımda kalmaya karar veren Zokora, Teknik Direktör Mustafa Akçay ile bir görüşme yaptı. Bu görüşme sonrasında menajerini değiştirdiğini ve bundan sonraki süreçte sadece Trabzonspor'u düşündüğünü söyleyen Fildişi Sahilli oyuncunun samimiyeti Akçay'dan geçer not aldı. Bunun üzerine Zokora'dan sahadaki etkinliğini daha da artırmasını isteyen Akçay, oyuncusuna, "Benim gözüm kulağım olacaksın. Tecrübelerini takıma aktarma konusunda asla tedirgin olma eksik gördüğün noktada müdahale etmekten çekinme diyerek" tam yetki verdi.

VOLKAN ŞEN SON ANDA KADRODAN ÇIKARTILDI
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Volkan Şen'i Apollon Limassol ile oynanacak olan maçın kadrosuna almıştı. Ancak Volkan Şen akşam yapılan antrenman sonrası ağrılarının bulunduğunu söyleyerek Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanacak olan maçın kadrosunda yer almak istemedi. Bunun üzerine teknik direktör Akçay da, oyuncusuna emin olup olmadığını sordu ancak Volkan oynayamayacağı konusunda ısrar edince kadrodan çıkartıldı.

TRABZONSPOR'UN APOLLON LİMASSOL MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE: Onur – Bosingwa(Zeki Yavru), Mustafa, Aykut Demir, Olcan – Yusuf, Colman, Zokora, Malouda – Adrian, Henrique
SAKAT: Giray KAÇAR
CEZALI: Yok

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!