Trabzonspor'da şok ayrılık!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda şok ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2015 19:15

Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi!

Haberin Devamı

Rönesans Ted Kolejliler maçının devre arasında tartışma yaşayarak ikinci yarıya çıkmayan Tarence Kinsey, Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilerek gönderildi!

Trabzonspor kulübünden yapılan açıklama şöyle;
''Spor Toto Basketbol Ligi 13.Haftasında Rönesasns Ted Ankara Kolejliler ile oynadığımız karşılaşmanın ikinci yarısında oyuncumuz Tarence Kinsey soyunma odasına giderek bu önemli maçta takımını yalnız bırakmıştır.Bilinmesi gerekir ki hiçbir oyuncumuz Trabzonspor’dan,bordo mavili renklerden büyük ve üstün değildir.Yaşanan bu hadisenin ardından Tarence Kinsey’in sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur”

Trabzonsporda şok ayrılık

Haberin Devamı

KINSEY NE DEMİŞTİ?
''İlk yarının bitmesine 3 dakikadan az bir süre kala oyundan alındım. O an olayın sıcaklığı ile ani bir reaksiyon gösterdim. Koç ile fikir alışverişinde bulundum, gerçekten çok kızgındım çünkü yapmadığım bir hatadan ötürü suçlandım. Tartışmanın büyümesini istemediğim için, kafamı boşaltıp takımıma ikinci yarıda yardım etmek adına soyunma odasına gittim. Fakat maçın ikinci yarısında soyunma odasında kalmak benim kararım değildi. Takım arkadaşlarıma büyük bir saygı duyuyorum ve onları destekliyorum. Hepinizin bildiği gibi ben basketbol için ölürüm ve formasını giydiğim takıma daima her şeyimi veririm. Hayatında hiç mücadele etmeyen/rekabet etmeyen insanlar sahip olduğum mantaliteyi asla anlayamayacak. Ben ayakkabılarımı bağladığım zaman o periyotu kazanmak isterim.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!