Trabzonspor'da hayal kırıklığı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda hayal kırıklığı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2008 13:36

Fortis Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor'a 1-0 yenilen Trabzonspor'da, bu sezon lig ve kupada hayal kırıklığı yaşanıyor.

Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışından erken kopan ve ligin ilk yarısını 22 puanla 9. sırada tamamlayan bordo-mavili takım, Fortis Türkiye Kupası'nda da Adana Demirspor'a dün 1-0 yenilerek gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

(B) Grubu'nda bir maç fazlası olmasına karşın 3 puanla 3. sırada bulunan Trabzonspor'nun, grupta Gençlerbirliği ile oynayacağı son maçı kazanması halinde bile bir üst tura çıkması, rakiplerinin alacağı sonuçlara bağlı.

Ligdeki kötü gidişat nedeniyle Fortis Türkiye Kupası yoluyla Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen bordo-mavililer, bu hedefini de mucizelere bıraktı.

YEREL BASINDAN BÜYÜK TEPKİ

Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler, Trabzonspor'un Adana Demirspor yenilgisi sonrası, futbolcular ve yönetim aleyhine sert eleştirilere yer verdiler.

Haberin Devamı

Karadeniz Gazetesi, son sayfasında “Sizde hiç utanma yok mu kardeşim?” şeklindeki başlığıyla futbolculara ağır eleştiriler getirdi. Gazete, yönetim kuruluna da transfer yapması için çağrıda bulundu.

Karadeniz'den Günebakış Gazetesi, “Türkiye'ye rezil olduk”, Kuzey Ekspres, “Bu ayıp size yeter”,, Karadeniz'de İlkhaber “Bizi ne hallere düşürdünüz”, Taka Gazetesi “Formanızdan utanın”, Türksesi Gazetesi ise “Fortisssss” başlıklı haberlere yer verdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!