Trabzonspor'da Ersen Martin gerginliği

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda Ersen Martin gerginliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2007 14:46

FIFA'nın Ersen Martin’in Recreativo de Huelva’da oynaması yönündeki verdiği iddia edilen kararın kesinlikle gerçek dışı olduğunu ileri süren Trabzonspor yönetimi, FIFA’nın konu hakkında resmi bir açıklama yapması için girişimlerde bulunuyor.

Trabzonspor’da Ersen Martin’in transferi ile ilgili yaşanan gelişmeler yönetimi kara kara düşündürüyor. FIFA’nın Ersen Martin’i İspanya La Liga takımlarından Recreativo de Huelva’ya verdiği yönündeki haberlerin tamamen gerçek dışı olduğunu savunan Trabzonsporlu yöneticiler, konunun muhatabı olan FIFA’nın Ersen Martin ile ilgili olarak bir açıklama yapmasını bekliyor. FIFA’dan kendilerine Ersen Martin’in İspanya’ya transferi ile ilgili her hangi bir savunma talebi bulunmadığını tekrar vurgulayan yöneticiler, Huelva’dan belgelerle konuşmasını istedi.

Ellerinde Ersen Martin’in transferinin gerçekleşmediğini ispatlayacak birçok delil olduğunu söyleyen yöneticiler, “Biz hep belgelerle konuştuk bundan sonra da belgelerle konuşacağız. Eğer savunmamız istenirse çıkar haklarımızı sonuna kadar koruruz. Ersen Martin sakatlığı geçtiğinde Süper Lig’de oynarsa herkes haklılığımızı görecektir. Bizi acemilikle suçlayıp İspanyol kulübünü haklı çıkarmaya çalışanlara bir anlam veremiyoruz” diye konuştular.

"ŞAMPİYONLUĞA YÜREKTEN İNANIYORUM"

Trabzonspor’un resmi internet sitesinde “Cola Turka ile Soru Cevap” köşesinin konuğu olan Tolga Seyhan, yuvaya yeniden döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Tolga, bu sezonun kendisi için çok önemli bir yıl olduğunu belirterek, “Şampiyon olursak veya en azından ikinci olursak, ben de iyi bir performans sergilersem futbol hayatımı Trabzon’da noktalamak istiyorum. Ama sonuçta futbol oynuyoruz. Şartlar ve sezon kötü giderse iki tarafta birbirinden ayrılmak isterse yapılacak bir şey kalmıyor. Ama gönül ister ki futbolu Trabzon’da bırakayım” diye konuştu.

Şampiyon olabileceklerine sonuna kadar inandığını belirten Tolga, “Bunu gönülden söylüyorum. Ülkenin en iyi takımıyız. Bize köstek değil destek olunması gerekir. Destek olursa bu ve sonraki sezonlarda şampiyon olabiliriz” dedi.

"MİLLİ FORMAYI YENİDEN İSTİYORUM"

Tolga eski performansını yeniden yakalayacağına inandığını belirterek, “Eski gücüme kavuşacağıma kesinlikle inanıyorum. Bunun için çok çalışıyorum. Sezonun da iyi geçeceğini düşünüyorum. Bildiğim, tanıdığım ve çok sevdiğim bir camiada olduğum için her şey daha kolay olacak. Ziya hocanın karakteri gereği babasının oğlu olsa çalışmayana forma vermez. Ben de formayı bırakmamak için çok çalışıyorum. Takım olarak şu anda yüzde 80 hazır hale geldik. Başarı için camianın tek yürek olması gerek. Trabzonspor aşkı daha fazla hissedilmeli. Gerçek Trabzonlular eskiden olduğu gibi tekrar o birlikteliği yakalarsa kaliteli oyunculardan kurulu olan takımımız başarıya kolaylıkla ulaşabilecektir. Yeter ki Trabzonlular dış etkenlerden etkilenmeden takımlarına sahip çıksınlar” diye konuştu.

(A) Milli Takım formasını giymek istediğini belirten Tolga, “6 aydır ara ara oynadığım için demek ki şu anda yeterli görülmüyorum. Zaten bu konuda benim yorum yapmam yanlış olur. Karar merci milli takım hocamızdır. İnşallah bu sezon iyi bir performans sergileyip milli takıma tekrar geri dönerim” dedi.

MUSAMPA KONUSUNDA AÇIKLAMA

Trabzonspor Yönetim Kurulu Musampa’nın serbest kaldığı yönündeki haberleri yalanladı. Bordo mavili yönetimin resmi site aracılığı ile yaptığı açıklamada söyle denildi:
“Kulübümüz ve Musampa arasındaki FİFA nezdindeki ihtilaf sürmekte ve henüz karara bağlanmamış durumdadır. Taraflardan konuyla ilgili dökümanlarını isteyen FİFA kulübümüze de 17 Eylül pazartesi gününe kadar Kiki Musampa ile ilgili belgelerin gönderilmesi için süre vermiştir. Bu gerçekler ışığında henüz kararı netleşmeyen durumla ilgili olarak toplumu yanlış bilgilendiren medya kuruluşlarının daha dikkatli ve sağduyulu davranmaya çağırıyor, konunun detaylarını kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.”

MUSTAFA VE YUSUF’A DOĞUM GÜNÜ

Bu arada Trabzonspor’da iki doğum günü kutlaması bir arada yapıldı. Bordo mavili takımda 29 yaşına basan Mustafa Keçeli ile 22 yaşına giren Yusuf Kurtuluş’un doğum günlerini dün akşam yemeğinde takım arkadaşları ve teknik heyet pasta keserek kutladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!