Trabzonspor tatile moralli girmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor tatile moralli girmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2013 12:06

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya moralli girmek istiyor.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de de bir seri yakalamayı amaçladı. Lige Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayan, ardından Çaykur Rizespor'u mağlup eden bordo mavililer Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak galibiyet serisini ikiye çıkartmayı hedefledi. Teknik direktör Mustafa Akçay, Avrupa Ligi'nde gruplara kalmanın önemli bir başarı olduğunu vurgulayarak, "Ligde de adımızdan söz ettirmeliyiz. Bu nedenle Akhisar Belediyespor maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan istediğimizi alırsak lige verilecek araya da moralli gireriz" dedi.

ÇAKIROĞLU: BU TAKIMA İNANMALIYIZ
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu da, mevcut kadronun UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmasının alkışlanacak bir durum olduğunu belirterek, 'Ligde de iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Bu takıma inanmalıyız. Malouda henüz tam olarak hazır değil ama yaptıkları ortada. Bosingwa'da takıma dahil olunca daha da güçleneceğiz. Başkanımız forvet transferi ile bizzat ilgileniyor. O bölgeye takviye yapmayı bizde çok istiyoruz. Yarın ki maçta Aksihar Belediyespor'u mağlup edip zaten yüksek olan moral motivasyonumuzu daha da artırmak istiyoruz' diye konuştu.

BU ÜÇLÜ ÇOK CAN YAKACAK
Trabzonspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Adrian, Malodua ile birlikte hücum hattında rakip savunmalara zor anlar yaşatacaklarını söyledi. Performansının her geçen gün biraz daha iyiye gittiğini vurgulayan Adrian, "Avrupa kupalarında çok önemli işler yaptık. Ama bunu ligde de sürdürmemiz gerekiyor. Asla bir rehavet ortamına kapılmamalıyız. Geçmişte bir çok takım bunun acı tecrübesini yaşadı ama biz yaşamak istemiyoruz. Akhisar Belediyespor maçı da bu açıdan bizim için önemli" dedi.

BOSİNGWA'YA YENİ NESİL TEDAVİ
Trabzonspor, Portekizli savunma oyuncusu Jose Bosingwa'nın sol ayak bilek kısmında dış bağ yaralanması nedeniyle başlatılan tedavisine yoğun şekilde devam ediliyor. Bosingwa'nın milli maçlar nedeniyle lige verilen arada tam olarak hazır hale gelmesini isteyen teknik direktör Mustafa Akçay, bu konuda sağlık kurulundan talepte bulundu. Bosingwa için dünyada yeni geliştirilen tedavi yöntemlerinin tamamının uygulandığı ve oyuncunun bir an önce sahalara dönmesi için tedavi sürecinin devam ettiği öğrenildi.

TRABZONSPOR'UN AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ : Onur - Zeki Yavru, Aykut Demir, Giray, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Soner, Malouda, Adrian, Henrique
SAKAT: Bosingwa
CEZALI: Yok

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!