Trabzonspor geri sayıma geçti

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor geri sayıma geçti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2009 00:00

Bordo mavililer yeni hocasını yarına kadar belirleyecek. Eriksson, Gross, Strachan ve Halilhodziç, dörtlüsünden biri takımın başına geçecek.

TRABZONSPOR’da Başkan Sadri Şener’in, "Teknik adam sorununu en geç salı günü çözeceğiz" açıklaması camiada heyecan yarattı. Bordo mavili ekipte Eriksson, Gross, Strachan ve Vahid Halilhodziç dörtlüsünden birinin takımın başına geçmesi bekleniyor.

Bugüne kadar 10’a yakın teknik adamla görüşen yönetim, yurt içi kampına 6 gün kala bu sayıyı dörde indirirken, Eriksson, Gross, Strachan ve Halilhodziç’ten biriyle anlaşılacak. Bu teknik adamlardan Eriksson’un transferinin gerçekleşme ihtimalinin çok düşük göründüğü, bordo mavili takıma en yakın ismin ise İskoç Gordon Strachan olduğu öğrenildi. Bu arada yönetim bugün teknik adam sorununu çözemediği taktirde, yarın Fransa’da Vahid Halilhodziç’le de bir araya gelecek.

Yurtiçi kampına 6 gün kala hoca arayışlarına hız veren Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener’in açıklamaları taraftarları da hareketlendirdi. Bordo mavili renklere gönül verenler, kombine kartların satışlarına büyük ilgi göstermeye başladı. Satışlarda, Sadri Şener’in açıklamalarının ardından yoğunluk yaşandı.

Hutchinson atağı

Bordo mavili yönetim, kadrosuna katmaya uğraştığı Atiba Hutchinson’un transferi için de Kopenhag kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Bugüne kadar Kanadalı futbolcuyu satmaya bir türlü yanaşmayan Danimarka ekibi futbolcunun, "Ben Trabzonspor’da oynamak istiyorum. Orada kariyerimde daha önemli başarılar elde edeceğimi düşünüyorum" şeklindeki restinden sonra yumuşadığı belirtildi. Danimarka’da bulunan Genel Sayman Mahmut Aksu’nun bu transferi bir iki gün içerisinde sonuçlandırması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!