Trabzonspor atağa kalktı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor atağa kalktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2008 00:00

Yönetim, İndependiente’nin gol kralı ile anlaşamazsa, İtalyan ya da Hollandalı bir forveti kadrosuna katacak. Kartallı golcü ile prensipte anlaşma sağlandı.

MISIR’ın İsmaily takımından sol kanat oyuncusu Sayed Moawwad’ı renklerine katan Trabzonspor’un Arjantinli golcü German ve Kartallı Yaser’in transferlerini bitirmek için yoğun çaba harcadığı bildirildi.

Çaykur Rizespor’u 4-0 yenerek rahat bir nefes alan bordo mavililerde bahar havası yaşanırken yönetim, forvet oyuncusu arayışlarına dün de devam etti. Arjantin’in İndependiente takımında forma giyen gol kralı Denis Gustavo German’la bir görüşme yapacak olan yönetimin bu transferin gerçekleşmemesi ihtimalini gözönünde bulundurarak İtalyan ve Hollandalı birer forvet oyuncusuyla da temas kurduğu öğrenildi.

Bu arada Kartal’ın 25 yaşındaki forvet oyuncusu Yaser’le de prensipte anlaşmaya varıldı. Yönetimin ayrıca Kasımpaşa’nın forvet oyuncusu Tehoue ile bir görüşme yapacağı belirtildi. Teknik direktör Ersun Yanal, şöyle konuştu: "Trabzonspor, her zaman yarışın içinde olmalı. Bizim gücümüz asla bu değil. Görüşülen oyuncular var. Ara transferde kulübün hem nakdini, hem de vaktini doğru kullanmak gerekiyor.

Otobüs yolda kaldı

Kariyeri iyi olan değil, kariyeri devam eden oyuncularla çalışmak amacındayız. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2 ya da 3 oyuncu daha transfer edebiliriz." Bu arada Ç.Rize maçından sonra Trabzons’u taşıyan otobüs, gece 2 kez arıza yaptı. Kaptan Hüseyin, memleketi olan Araklı İlçesi’ndeki tanıdıklarından araç istedi. Bordo mavililer, Araklı’dan gelen 3 kamyonet ve 1 minibüs’le Trabzon’a döndü. Yanal da bu olaya kızdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!