Trabzonspor Ankara'ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Ankaraya gitti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2008 11:58

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan lig lideri Trabzonspor, Ankara'ya gitti.

Haberin Devamı

THY'ye ait tarifeli uçakla Ankara'ya giden kafilede, Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Kenan Sönmez ve Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu da yer aldı.

Teknik direktör Ersun Yanal, 19 kişilik futbolcu kadrosunu Ankara'ya götürürken, Abdülaziz, Buğra, Fatih, Serkan ve Tolga'yı kadroya dahil etmedi.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmada sahaya, Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Yattara, Hüseyin, Selçuk, Colman, Gökhan ve Umut 11'iyle çıkması bekleniyor.

GENEL KOORDİNATÖR SÖNMEZ

Genel Koordinatör Kenan Sönmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, bordo-mavili takımın iyi yolda olduğunu belirterek, “Takımımız iyi şeyler yapıyor. Yarınki maç bizim için önemli. Futbolcularımız ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır. İyi oynayıp kazanmak istiyoruz” dedi.
Sönmez, mağlup olacaklarına inanmadığını vurgulayarak, “Trabzonspor her zaman büyük bir kulüptür, her şeyden öndedir. Gençlerbirliği maçından lider olarak döneceğimize inanıyorum. Olumsuz bir netice alacağımıza inanmıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sönmez, bir gazetecinin Trabzonspor'un bir hafta içinde 3 maç oynamasının takımı zorlayıp zorlamayacağı ve Beşiktaş mağlubiyetinin ardından futbolcuların moralleri ile ilgili sorularını şöyle yanıtladı:

“Trabzonspor profesyonel bir kulüp, oyuncularımız profesyonel. Kadromuz geniş ve iyi. 7 günde 3 maç oynamamız bizim için kötü olmaz, hatta iyi olur. Beşiktaş mağlubiyetinin ardından futbolcularımızın yanında olduk. Onlara moral verdik. Bir maç bitiyor diğeri başlıyor, lig bitmedi halen devam ediyor. Bunun için moral bozmaya gerek yok.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!