Trabzonspor 4 - 1 Gençlerbirliği

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 4 - 1 Gençlerbirliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 06:05

Trabzonspor 11. haftanın kapanış maçında Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti. Bordo mavilileri farklı galibiyete taşıyan golleri Oscar Cardozo'nun hat trick'i ve Özer'in golü taşıdı. Gençlerbirliği'nin tek sayısı ise Mervan'dan geldi. Trabzonspor, Ersun Yanal'ın teknik direktörlüğünde çıktığı Galatasaray ve Metalist maçlarından sonra Gençlerbirliği maçından da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yaptı.

Haberin Devamı

Trabzonspor 4 - 1 Gençlerbirliği



Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Orkun Aktaş
Trabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam (Dk. 52 Serdar Gürler), Medjani (Dk. 69 Yatabare), Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Sefa Yılmaz, Cardozo (Dk. 78 Fatih Atik)
Gençlerbirliği: Dahlin, Hakan Aslantaş, Ahmet Çalık, Tosic, Uğur Çifçi (Dk. 46 Hikmet Balioğlu), Gosso, Özgür İleri (Dk. 73 Taylan Antalyalı), İrfan Can Kahveci, Tomic, Guido Koçer (Dk. 27 Antal), Mervan Çelik
Goller: Dk. 8, Dk. 40 ve Dk. 65 Cardozo, Dk. 31 Özer Hurmacı
(Trabzonspor), Dk. 73 Mervan Çelik (Gençlerbirliği)
Sarı kartlar: Dk. 21 Medjani, Dk. 75 Serdar Gürler, Dk. 84 Papadopoulos (Trabzonspor), Dk. 42 Uğur Çifçi, Dk. 45 Ahmet Çalık, Dk. 56 Mervan Çelik (Gençlerbirliği)

Haberin Devamı


CARDOZO FIRTINASI...
Cardozo 66'da tekrar sahneye çıktı ve çok klas bir golle üçlemesini yaptı. Hızlı hücuma çıkan bordo mavililerde Sefa'nın pasında rakip ceza yayı üzerinde topla buluşan Cardozo kalecinin üstünden harika bir aşırtma vuruşla skoru 4-0'a taşıdı.


CARDOZO'DAN KLAS VURUŞ VE FARK 3'E ÇIKTI
39'da Mehmet Ekici ile hızlı hücuma çıkan Trabzonspor'da Sefa ara pasla Cardozo'yu topla buluşturdu. Bu oyuncunun klas plasesiyle top ağlarla buluştu ve fark 3'e çıktı.


YİNE DURAN TOP YİNE GOL
Dakika 31'de Gençlerbirliği kalesini sağ çaprazdan gören bir bölgeden serbest atış kazanan Trabzonspor'da topun başına Mehmet Ekici geçti. Bu oyuncunun yerden ön direğe kestiği topa Özer ayağını koydu ve farkı 2'ye çıkardı.

CARDOZO SAHNEDE
Karşılaşmanın 8. dakikasında soldan gelen Özer'in ortasını Tosic uzaklaştıramayınca top Cardozo'nun önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlarla buluştu ve Trabzonspor karşılaşmaya neredeyse önde başlamış oldu.


MAÇ ÖNCESİ...
Trabzonspor bu sezon oynadığı 10 karşılaşmada 3 galibiyet alırken 6 kez berabere kaldı ve 1 kez de mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda 16 gol bulan bordo mavililer kalelerindeki 13 gole ise engel olamadı. Karadeniz temsilcisi seyircisi önünde ise yenilgi yüzü görmedi. 5 maçta 2 galibiyet alıp 3 maçta eşitliği bozamayan Trabzonspor, bu maçlarda ise 11 gol buldu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği ise 10 maçta 3 galibiyet alıp 4 kez berabere kaldı ve 3 maçtan mağlup ayrıldı. 13 puanlı Başkent temsilcisi bu maçlarda 13 gol bulurken kendi kalesinde de 11 gol gördü.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!