Trabzonspor 1-3 Karabükspor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 1-3 Karabükspor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2013 14:20

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'a 3-1'lik skorla mağlup oldu.

Haberin Devamı

Avni Aker Stadı'nda oynanan ve bordo mavili takımın cezası nedeniyle kadın ve çocukların izlediği karşılaşmada Karabükspor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Hakan Özmert, 40. dakikada penaltıdan İlhan Parlak ve 78. dakikada Ahmet İlhan kaydetti.

Ev sahibi Trabzonspor'un tek golünü ise 9. dakikada Robert Vittek attı.

Ligin 19. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, puanını 27'ye yükseltti. Gelecek hafta Elazığspor deplasmanına konuk olacak Trabzonspor ise 24 puanda kaldı.

ŞENOL GÜNEŞ: "ÇOK ŞEY KAZANABİLİRDİK"

SEZONUN İLK KIRMIZI KARTI SERKAN'A

Geride kalan haftalarda tek kırmızı kart görmeyen takım olan Trabzonspor'da ilk kırmızı kartı Serkan Balcı gördü. Serkan, karşılaşmanın 90. dakikasında gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Haberin Devamı

YİNE BÜYÜK, YİNE DEPLASMAN, YİNE 3-1

Kardemir Karabükspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor'u da deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı...

MAÇIN CANLI ANLATIMI

MAÇTAN NOTLAR

- Ahmet İlhan 78. dakikada farkı 2'ye çıkardı. 3-1
- İlhan Parlak 40. dakikada penaltıdan attığı golle takımını yeniden öne geçirdi. 2-1
- Vittek'in 9. dakikadaki golü ile Trabzonspor skoru 1-1 yaptı.
- Konuk takım 3. dakikada Hakan Özmert ile 1-0 öne geçti...

ONUR'A ÖDÜL

TrabzonCell aboneleri tarafından Aralık ayının oyuncusu seçilen Onur Recep Kıvrak'a ödülü KDÇ Karabükspor maçı öncesinde bordo - mavili takımın eski oyuncu ve teknik direktörlerinden Turgay Semercioğlu tarafından verildi.

KADRODA SÜRPRİZ YOK

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, KDÇ Karabükspor karşısında beklenen kadroyu sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam sakatlık ve formsuzluk nedeniyle Volkan Şen, Soner, Tolga, Zokora, Bamba, Halil, Henrique, Cech, Oğulcan ve Giray'ı maç kadrosuna almadı, Janko ve Colman'ı ise yedek kulübesinde oturttu.

KONUK TAKIMDA 8 EKSİK

KDÇ Karabükspor Trabzon deplasmanında 8 oyuncusundan yoksun mücadele etti. Teknik Direktör Mesut Bakkal sakatlıkları devam eden Gökhan, Uğur, Shelton, Hamroun ve Kağan ile kart cezalısı Seric'in yanısıra Afrika Kupası için ülkelerinin milli takımlarında bulunan Lua Lua ile Mabiala'yı Trabzon'a götürmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!