Trabzonspor 1-0 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 1-0 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2010 16:36

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Böylece bordo-mavili ekip, Ligde 4 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Kartal'ın serisine son vermiş oldu.

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golü 51. dakikada genç oyuncu Mustafa Yumlu kaydetti. Maçın 90+6. dakikasında Teofilo üst üste gördüğü 2 sarı kart sonucu takımını 10 kişi bıraktı.

Kara Kartallar bu sonucun ardından 13 puanda kalarak 5. sıraya geriledi. Karadeniz temsilcisi ise puanını 14'e yükselterek 2. sıraya yükseldi.

 

SCHUSTER: FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK 

GÜNEŞ: ZOR KAZANIYORUZ 

/images/100/0x0/55eae556f018fbb8f89da0cc

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞLILAR PENALTI BEKLEDİ

Ernst'in sol kanattan ortasında Tabata ceza sahası içinde altı pasın biraz önünde topu göğsüyle kontrol etti. İşte ne olduysa o anda oldu. Brezilyalı oyuncu kaleye yüzünü dönmek üzereyken Cale topa müdahale etti ve meşin yuvarlak direkt olarak Egemen'in eline çarptı. Hakemin devam kararı vermesi üzerine Beşiktaşlılar çılgına döndü. Siyah-beyazlıların uzun itirazları da sonuç vermeyince ve oyun devam etti.

BİLEREK KURAL İHLALİ YAPTILAR

Trabzonspor, Beşiktaş maçında (TFF) Türkiye Futbol Federasyonu'nun koyduğu 18 kişilik kadroda alt yapından en az 1990 yılı doğumlu bir oyuncu bulundurma kuralını bilerek ihlal etti.

18 kişilik kadrosuna hiç bir genç oyuncusunu dahil etmeyen Trabzonspor, bu kural ihlali karşısında TFF'ye 7 bin 500 TL para cezası ödeyecek. Trabzonspor yöneticileri bu kural ihlalinin farkında olduklarını belirterek, "Tüm oyuncularımızdan yararlanmak için böyle bir ihlal yaptık. Para cezası önemli değil. Kazanmak önemliydi" diye konuştular.

8. HAFTA PROGRAMI

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa-Trabzonspor, Gaziantepspor-Bucaspor, Eskişehirspor-Büyükşehir Bld.Spor, Galatasaray-Ankaragücü, Bursaspor-Kardemir D.Ç. Karabükspor, Gençlerbirliği-Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş-Manisaspor, Kayserispor-Sivasspor ve Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmaları yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!