Trabzonspor 0-1 Akhisar Belediyespor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 0-1 Akhisar Belediyespor
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 01, 2016 19:52

Süper Lig'e haftalar önce havlu atan Trabzonspor, tutunabileceği tek dal olan Ziraat Türkiye Kupası'na da erken havlu attı. Son 16 turunda Akhisar Belediyespor'u konuk eden bordo mavili takım, Douglao'nun 21. dakikada attığı gole karşılık veremeyince 1-0 mağlup oldu ve elendi.

Haberin Devamı

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Sekan Oğulcan
Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Cavanda, Salih Dursun, Musa Nizam, Güray Vural (Dk. 52 Sefa Yılmaz), Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı, Erkan Zengin (Dk. 46 Muhammet Demir), Cardozo (Dk. 66 Marin)
Akhisar Belediyespor: Fatih Öztürk, Ahmet Cebe, Douglao, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Onur Ayık (Dk. 66 Mezenga), Merter Yüce, Custodio, N'Guemo (Dk. 82 Soner Aydoğdu), Julio Sami (Dk. 79 Aykut Çeviker), Muğdat Çelik
Gol: Dk. 21 Douglao (Akhisar Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 8 Cardozo ve Özer Hurmacı, Dk. 79 Onur Recep Kıvrak, Dk. 90 Sefa Yılmaz (Trabzonspor), Dk. 23 Onur Ayık, Dk. 35 MuÄŸdat Çelik, Dk. 43 Julio Sami (Akhisar Belediyespor)Â

Trabzonspor 0-1 Akhisar Belediyespor
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Trabzonspor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Ligde zirveden bir hayli uzak kalan bordo mavililer, bir sonraki sezon Avrupa'ya vize almak için tek hedef olarak gördüğü Türkiye Kupası'nda da havlu attı. Sakat ve cezalılar nedeniyle stoperde zorunlu olarak Musa Nizam-Salih Dursun ikilisine görev veren teknik direktör Hami Mandıralı, çıktığı ikinci maçta da mağlup oldu. 21. dakikada Douglao'nun golüyle avantajı eline geçiren Akhisar Belediyespor, bordo mavilililerin ikinci yarıdaki bütün baskısına rağmen skoru korudu ve çeyrek finale adını yazdırdı.

Haberin Devamı

CÄ°HAT ARSLAN: Ä°YÄ° SAVUNMA YAPTIK
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, çok önemli bir iş başardıklarını belirterek oyuncularını kutladı. Arslan, "Bu sahada Trabzonspor'u yenebilmek, kupada üst tura geçebilmek bizim açımızdan çok önemli. Son 15 dakikada çok yüklendiler. Maç tek kaleye döndü. Ama savunmayı iyi yaptık ve kazanmayı başardık" dedi.

"KALECİMİZ HATALIYDI, BEN ÖZÜR DİLİYORUM"
Kaleci Fatih Öztürk'ün taraftarla girdiği diyaloğu da değerlendiren Arslan, "Fatih'in maçın son anlarında taraftarla diyaloğu gereksizdi. Bu, takıma da zarar verir. Fatih'i suçlu buluyorum ve eleştiriyorum. Trabzonspor seyircisi küfretse bile saha içindekiler olarak cevap vermemiz gerekiyor. Ben özür dilerim" dedi.

Haberin Devamı

DENÄ°Z YILMAZ BURSASPOR'A GÄ°TTÄ°
Trabzonspor yönetimi, kulüpten 1 milyon 830 bin lira alacağı olan Deniz Yılmaz'ın parasını ödeyerek bu oyuncunun sözleşmesini feshetti. Deniz, bordo mavili kulüpten ayrıldıktan hemen sonra Bursaspor'la 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki forvet oyuncusu yeşil beyazlı kulüpten sezon sonuna kadar 1 milyon 320 bin Euro garanti para ve 27 bin 333 lira maç başı ücret olacak.

Ä°SHAK DOÄžAN BEDELSÄ°Z OLARAK ESKÄ°ÅžEHÄ°RSPOR'DA
Trabzonspor, 2014 yılında 2 milyon 350 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği İshak Doğan'ı bedelsiz olarak Eskişehirspor'a kiraladı.

VAZ TE YENÄ°DEN AKHÄ°SAR'DA
Akhisar Belediyespor, geçtiğimiz sezon İngiltere 1. Ligi ekiplerinden Charlton Athletic'te forma giyen eski oyuncusu Ricardo Vaz Te'yi renklerine bağladı. Transferle ilgili kulübün resmi internet sayfasında yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon İngiltere 1. Ligi ekiplerinden Charlton Athletic'te forma giyen Ricardo Vaz Te ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık" denildi.      

Haberin Devamı

Trabzonspor 0-1 Akhisar Belediyespor

BAKMADAN GEÇME!