Trabzon'da yeni hedef

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda yeni hedef
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Avrupa'yı istiyor Trabzonspor, Fenerbahçe yenilgisinden sonra hedefini, ligi 70 puan yerine 67 puanla bitirmek olarak belirledi. Teknik direktör Giray Bulak, ‘‘Amacımız kalan 11 maçı kazanmak ve 67 puana ulaşmak. Avrupa Kupası'na katılma hedefimiz sürüyor ve artık kayıp vermeye tahammülümüz yok’’ dedi.

Kadroda revizyon Bulak'ın, F.Bahçe yenilgisinin ardından takım içinde değişikliklere gideceği öğrenildi. Milosevski'nin yerine Metin'e yer verilmesi, Tamer'in yeniden sağ kanada çekilmesi ve Mehmet İpek'in tekrar yedekte kalabileceği belirtildi. Selahattin ve Vugrineç'in de yedek kalabileceği öğrenildi

Hami'den savunma

TRABZONSPOR Kaptanı Hami Mandıralı, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada arkadaşlarını savunurken, ‘‘Trabzonspor'da oynayan bütün futbolcular ruhludur. Kimsenin şüphesi olmasın. Aramızı bozmaya çalışmasınlar’’ dedi. F.Bahçe maçının geride kaldığını vurgulayan Hami, ‘‘Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Artık Erzurumspor maçını düşüneceğiz. Avrupa Kupaları'na kalma şansımız sürüyor’’ ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!