Trabzonda uçaklı otobüslü maç bileti

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda uçaklı otobüslü maç bileti
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 01:49

Trabzonspor Kulübü, planlanan organizasyon kapsamında ilk olarak yurt içindeki taraftarlarına dönük pilot uygulamalar başlatacak. Daha sonra derbi karşılaşmalar için yurt dışındaki taraftarlara da özel olarak hizmet verilecek.

Haberin Devamı

Başkan Muharrem Usta yönetiminde yeni projelerle kulübü ekonomik anlamda ayağa kaldırmayı hedefleyen Trabzonspor, Türkiye’de bir ilke imza atarak, ‘uçaklı kombine’ ve ‘otobüslü kombine’ projesini hayata geçirecek.

Bordo mavililer, Türkiye’nin çeşitli noktalarında ve yurt dışında yaşayan taraftarlarının takımlarını, inşası devam eden yeni stadyumu Akyazı’da, izleyebilmesi için ‘uçaklı kombine’ uygulamasını hayata geçirecek.

Bu uygulama sonucu, en az 5 bin kombine biletin satılmasının hedeflendiği belirtildi. Usta’nın açıklamalarının ardından taraftarlar, sosyal medyada şimdiden projeye büyük ilgi göstermeye başladı

USTA: TARAFTARIMIZA GÜVENiYORUZ

Organizasyon kapsamında ilk olarak taraftarların yoğun şekilde bulunduğu İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Antalya illerinden Trabzon’a karşılaşma öncesi geliş, maçın bitiminde de dönüşler için uçak seferleri ayarlanacak. Derbi olarak nitelenen mücadelelerde ise, yurt dışından Trabzon kentine benzer bir seyahat planı organize edilecek.

Ayrıca Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Erzurum gibi Trabzon’a yakın şehirlerdeki taraftarlar için de, ‘otobüslü kombine’ uygulamasına hayata geçirilecek.

Konuyla alakalı bir açıklama yaparak, Avni Aker Stadyumu’ndan, Akyazı Stadyumu’na geçeceklerini hatırlatan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Trabzonspor şampiyonluklarının tarihini Avni Aker’de yazdı. Yeni şampiyonlukların tarihini de yeni stadyumumuzda yazmak istiyoruz” dedi.
Başkan Usta ayrıca, “Ama yeni şampiyonlukların tarihini yazma işi tek başına yapılamaz. Hem bizim, hem de taraftarlarımız üzerine düşen görevi yapacağına inanıyorum. Onlara her zaman güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KAPTAN TAKIMA DÖNDÜ

TRABZON, ligin 27. haftasındaki G.Antep maçının hazırlıklarını sürdürdü. İdmana milli takımlarda yer alan Esteban, Akakpo, Erkan, Muhammet Beşir ve Okay katılmadı. Milli takım kampından ayrılıp izin yapan kaleci Onur ise, çalışmalara başladı. Onur, takımdan ayrı koşu yapmadan önce Hami Mandıralı ile bir süre sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!