Trabzon'da geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor, Dinamo Kievli Kalitvinshev için bugün Ukrayna'ya gidecek. Rada ise bugün İstanbul'da Sakaryasporlu yöneticilerle masaya oturacak.

Rada'nın son günü

Trabzonspor'da hem Karel Rada sorununun çözülmesi, hem de Ukraynalı futbolcu Kalitvinshev'in transferinin gerçekleşmesi için geri sayma başladı. Sakaryaspor'a kiralanmasına karar verilen Rada, dün İstanbul'a gitti. Çek futbolcunun menajerini de İstanbul'a gelerek Sakaryaspor yöneticileriyle masaya oturacak.

Ukrayna harekatı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ahmet Kul ve Menajer Süleyman Hurma, uzun süredir gündemlerinde bulunan Dinamo Kiev'in orta saha futbolcusu Yuri Kalitvinshev'in işini bitirmek için bu sabah Ukrayna'ya gidecekler. Bu futbolcunun kulübü ve menajeriyle birer görüşme yapacak olan ikilinin en geç Çarşamba gününe kadar işi bitirerek Trabzon'a dönecekleri ifade edildi.

Milne skordan memnun

Karabükspor galibiyeti ise Teknik Direktör Gordon Milne'yi sevindirdi. Milne, ‘‘Bazen iyi futbol ve fark beklersiniz ama 1-0'la yetinmek zorunda kalırsınız. Karabükspor maçı da bunlardan biri oldu. Üç puana sevindim’’ diye konuştu. Karabük mazında ayak bileğine darbe alan Abdullah'ın sakatlığının ciddi olmaması ise sevinç yarattı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!