Trabzon'a Lembi müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Trabzona Lembi müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 1997 00:00

Haberin Devamı

Zaireli futbolcu, cumartesi günü Trabzon'a gelerek pazarlık masasına oturacak. Bu arada Yılmaz Vural, Beşiktaşlı Recep'i istedi.

Trabzonspor’un talip olduğu Zaireli futbolcu Lembi’nin, Cumartesi günü Yardımcı Antrenör Muhsin Ertuğral ile birlikte Türkiye’ye geleceği bildirildi. Ertuğral, Lembi ile ilgili pazarlıkların, Brugge Kulübü Başkanı'yla sürdürüldüğünü belirterek, 'Brugge, Lembi için 2 milyon mark istiyordu. Ancak kulüp için en fazla 1,5 milyon mark ödeyeceğiz. Brügge kulübü yönetimi de ikna oluyor. Futbolcunun da kendisine bir yıllığına en fazla 250 bin mark ödeyeceğiz. Sanırım, bu transfer işi biter ve Cumartesi günü Lembi ile birlikte İstanbul’a geliriz' diye konuştu. Muhsin Ertuğral, Borissia Dordmund takımında oynayan 20 yaşındaki Türk futbolcu Deniz için de pazarlıkların bitmek üzere olduğunu kaydetti. Bu arada Teknik Direktör Yılmaz Vural Beşiktaş kaptanı Recep'in transfer edilmesini istedi. Öte yandan bordo mavili takımın dün akşam yaptığı antrenmanda Misse Misse ile çarpışan Ünal'ın kaşına dört dikiş atıldı. Ünal'ın Fenerbahçe karşısında oynayabileceği açıklandı.

Trabzonlu Fatih, Altay'da

Altay, Trabzonspor'un genç forvet oyuncusu Fatih'i kiralık olarak renklerine kattı. Dün B.Efes Oteli'nde düzenlenen imza töreninde Başkan Nafiz Zorlu, 35 milyara malolan Fatih'in Altay'a kazandırılması için yardımını esirgemeyen eski Menajer Süleyman Hurma'ya teşekkür etti. Zorlu, ‘‘Trabzonspor, Fatih'in bonservisini vermedi. Kiralık konusunda aramızdaki farkı, Fatih kendi anlaştığı ücretten indirim sağlayarak kapattı’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!