Trabzon yara sardı 3-1

Güncelleme Tarihi:

Trabzon yara sardı 3-1
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

G.Birliği yenilgisiyle ligin zirvesinden inen Trabzonspor, Hami'nin biri penaltıdan iki ve Camarauli'nin golleriyle düşmeme mücadelesi veren G.Antep'i avladı. Evsahibi ekibin tek golünü penaltıdan İlyas kaydetti.

Bordo mavililer zorlu Gaziantep deplasmanından üç puan çıkardı

Kan değişikliği yaradı Hafta içinde teknik kadroda kan değişikliği yapan ve Özkan Sümer'i genel menajerliğe, Ali Kemal Denizci'yi de teknik direktörlüğe getiren Trabzonspor, zirve yarışını sürdürüyor. Bordo mavililer, ligin alt sıralarından kurtulmak için çabalayan G.Antep'i yenip üç puan alarak G.Saray'ı takibini sürdürdü.

Trabzonspor, yeni teknik direktörü Ali Kemal Denizci ile çıktığı ilk lig maçında düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Gaziantepspor'u yenerek moral buldu ve zirve yarışını sürdürdü: 3-1.

13. dakikada Ünal'ın 20 metreden sert şutunu kaleci Ömer güçlükle kornere çeldi.

25. dakikada Ünal'dan aldığı pasla ceza yayı üzerinde topla buluşan Vugrinec, düzgün vurdu. Kaleci Ömer yatarak topu bloke etti.

44. dakikada Ünal sağ kanatta bomboş durumda bulunan Hami'ye nefis bir pas attı. Topla ceza alanına giren Hami klasına yakışır bir şekilde vurdu. Top kaleci Ömer'in üzerinden ağlara gitti: 0-1

Bu golün hemen ardından Faruk'un ara pasıyla ceza sahasına giren Belyakov ileri çıkan kaleci Metin'in müdahelesiyle yere düştü. Hakem Mustafa Çulcu penaltı noktasını gösterdi. Trabzonsporlular'ın uzun süreli itirazları sonucu değiştirmedi ve penaltıyı kullanan İlyas skoru eşitledi: 1-1. İlk yarı karşılıklı gollerle kapandı.

62. dakikada Belyakov'un ceza alanı dışından sert şutu az farkla auta çıktı.

68. dakikada Camarauli'nin Hami'ye çıkardığı pasta Lima topla elle oynadı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Hami'nin vuruşunda top ağlara gitti: 1-2.

80. dakikada Trabzonspor farkı ikiye çıkardı, Ünal sağdan çalımlarla aut çizgisine kadar indi. Gerilerden gelen Camarauli'nin önüne bıraktı. Camarauli'nin sert şutu maçın skorunu belirledi: 1-3.

STAT: Kamil Ocak

HAKEMLER: Mustafa Çulcu (**), Tufan Noyan (***), Kerim Akdülger (***)

GAZİANTEPSPOR: Ömer (**)- Cem (**), Mehmet Ali (*), Faruk (**)- Hasan (**), Lima (**), Ayhan (*), İlyas (**), Abdülkadir (**)- Preko (**) (Dk.75 Hacı *), Belyakov (*) (Dk.62 Alp *)

YEDEKLER: Mehmet- Çetin, Niyazi, Cihat, Yuriakov

TRABZONSPOR: Metin (**)- Rada (**), Ogün (***), İskender (*)- Okan (**) (Dk.76 Hüseyin *), Camarauli (**) (Dk.85 Erdal), Ünal (**), Tolunay (**), Abdullah (***)- Hami (***) (Dk.71 Selahattin *), Vugrinec (**)

YEDEKLER: Nihat- Çetin, Dilaver, Birol

GOLLER: Dk.44 ve (penaltı) 68 Hami, Dk.45 İlyas (penaltıdan), Dk.80 Camarauli

SARI KARTLAR: Belyakov, Faruk, Hasan (Gaziantep), Rada, Abdullah, Erdal (Trabzon)

Bu çocuklar için ölürüm

Trabzonspor Teknik Direktörü Denizci ‘Uyum içinde mücadele verdik’ dedi

TRABZONSPOR'da ilk kez teknik direktör olarak takımın başında sahaya çıkan Ali Kemal Denizci, Gaziantepspor karşısında tek yumruk olarak mücadele ettiklerini ve hedefe ulaştıklarını söyledi. Denizci, ‘‘Çok iyi bir maç oldu. Kazanmamız gereken bir maçtı kazandık. Ben bu çocuklar için ölürüm. Trabzonspor sahaya tek yumruk olarak çıktı. Bundan sonra oynayacağımız 9 maçta da tek yumruk olarak mücadele edeceğiz ve hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız’’ dedi.

Yılmaz: Kazanmaya

devam edeceğiz

TRABZONSPOR Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, zorlu deplasmanda galibiyet aldıkları için bordo mavili futbolcuları kutladı. Yılmaz, ‘‘Her iki takımın da üç puana ihtiyacı vardı ve zor maçtı. Gülen taraf biz olduk. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Bundan sonraki maçlarımız da çok önemli, kazanıp hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum’’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!