Trabzon, Vugrinec'le: 1-0

Güncelleme Tarihi:

Trabzon, Vugrinecle: 1-0
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Recep ve Milosevski’li bordo mavili takım, Çek rakibi Bohamians Prag'ı, Hırvat golcüsünün attığı golle yendi.

Trabzonspor, Almanya kampındaki altıncı ve son hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti'nin güçlü ekiplerinden Bohamians Prag'ı 1-0 mağlup etti. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen bordo mavililer, birçok pozisyondan da yararlanamadı.

10. dakikada Erdal ceza sahası içinde sert vurdu. Top kaleci Chadima'da kaldı.

14. dakikada İskender'in ceza alanına ortaladığı topu Vugrinec plase bir vuruşla kaleye gönderdi: 1-0.

Prag takımının 26. dakikada Jan ve 29. dakikada Slazak ile geliştirdiği tehlikeli gol pozisyonlarında kaleci Milosevski gole izin vermedi.

45. dakikada Erdal kaleye şutladı. Kaleci Chadima, meşin yuvarlağı çizgi üzerinden çıkardı ve ilk yarı 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

56. dakikada Abdullah'ın 25 metreden attığı sert şutu kaleci kornere çeldi. 65 ve 84. dakikalarda Milosevski iki mutlak gole izin vermedi. 87. dakikada Abdullah'ın ortasına Çetin mükemmel bir kafa vuruşuyla kaleyi yokladı. Defans tehlikeyi uzaklaştırdı. Karşılaşma Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Barsinhauser

HAKEMLER: Bernd Haller (***), Cengiz Kılıçhan (***), Friedrich Karsten (***)

TRABZONSPOR: Milosevski (***) - Recep (**), Okan (**), Rada (**), İskender (***) - Mehmet Zengin (**), Abdullah (***), Erdal (**), Orhan (**)- Çetin (**) - Vugrinec (***)

BOHAMİANS PRAG: Chadima (**) - Grand (**), Kammersky (**) Kreistler (**), Matuszce (**), Jan (**), Niki (**), Slazak (**), Marrat (**), Novak (**), Patrous (**)

GOL: Dk.14 Vugrinec






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!