Trabzon puan saçıyor: 0-0

Güncelleme Tarihi:

Trabzon puan saçıyor: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavili takım, ligdeki 7. beraberliğini Samsun deplasmanında aldı


Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, bu özlemine Karadeniz derbisinde de son veremedi. Bu sezonun en iyi futbollarından birini sergileyen bordo mavili ekipte Vugrineç, Erman ve Fatih'le girdiği mutlak gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.

FENER'İN PEŞİNDE!

Karadeniz derbisinde taraflar 1'er puana razı oldu. Trabzonspor çok arzulu gözüktüğü maçın büyük bölümünde üstündü. Oyunu kendi sahasında kabullenen Samsunspor ise kontraataklarla gol aradı. 90 dakika boyunca taraflar gol atma becerisini gösteremeyince maç başladığı gibi golsüz sona erdi. Trabzonspor bu sonuçla F.Bahçe ile birlikte en çok beraberlik alan takım oldu.

11. dakikada Erman'ın sert şutu kaleci Göksel'de kaldı.

13. dakikada Erman'ın pasıyla buluşan Vugrineç ceza alanına girdi. Şutu yine kalecinin kucağında kaldı.

30. dakikada Fatih'in sol kanattaki Vugrineç'e kazandırmak istediği top, İmdat'ın dizine çarptı ve kaleci Göksel'in kucağında kaldı.

38. dakikada Tümer'in 25 metreden şutu üstten az farkla dışarı çıktı.

44. dakikada Orhan'ın pasıyla buluşan Vugrinec çapraz pozisyonda ceza alanına girdi ve şutladı. Ancak top kalecide kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

62. dakikada Fatih şık bir hareketli İmdat'tan sıyrıldı. Sağ kanattan topu ceza alanına ortaladı. Vugrineç'in yatarak şutu yan filelerle kaldı.

66. dakikada Hami'nin kullandığı köşe atışında kaleciden dönen topu Erol arka direğe ortaladı. Vugrineç boş kale yerine topu yandan dışarı attı.

78. dakikada Epireanu'nun pasıyla buluşan Serkan ceza alanı içinde dönerek sert vurdu. Kaleci Metin topu ayaklarıyla kornere attı.

88. dakikada Serkan'ın plasesinde kaleciyi de geçen top, direğin yanından auta çıktı. Maç 0-0 sona erdi.

STAT: 19 Mayıs

HAKEMLER: Muhittin Boşat (***), Fahir Ersoy (**), Cüneyt Elmaskeser (**)

SAMSUNSPOR: Göksel (**) - Erman (**), Ercan (***), İmdat(**) (Dk.68 Güngör **)- Vural (*), Tümer (*) (Dk.72 İsmet **), Epireanu (***), Mehmet (**), Ali (**) - İlhan (*) (Dk.80 Murat *), Serkan (*)

YEDEKLER: Kürşat, Can, Adnan, Hakkı,

TRABZONSPOR: Metin (**) - Osman (**), Selim (*), Okan (**)- Erol (**), Orhan (*) (Dk.81 Mehmet *), Nesim (**), Erman (**), Tamer (**) - Vugrineç (**), Fatih (*) (Dk.63 Hami *)

YEDEKLER: Milosevski, Macit, Selahattin, Yusuf, Murat,

SARI KART: Tamer (Trabzonspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!