Trabzon mutlu: 5-2

Güncelleme Tarihi:

Trabzon mutlu: 5-2
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Altay karşısında devreyi 2-1 yenik kapatan Bordo mavililer, ikinci yarıda sahaya ağırlığını koydu ve Vugrinec'in de mükemmel futbolu ile golleri peşpeşe buldu. Bordo mavilileri üç puanı getiren goller Çetin (2), Vugrinec, Ogün ve Mehmet Zengin'den geldi. Altay'ın sayılarını da Murat Alaçayır ve Bohari kaydetti...

Lige kötü başlayan, UEFA Kupası'nda hezimet yaşayan Trabzon, Altay deplasmanında moral buldu: 5-2.

5. dakikada Abdullah'ın ortasında defansın arasından sıyrılarak sert vuran Vugrinec'in şutunda kaleci Şanver'in parmakları ile topa müdahale etmesi golü engellemedi: 0-1.

12. dakikada Vugrinec, Recep'in pasıyla kaleye yöneldi. 25 metreden attığı sert şutta top üst direkten geriye döndü.

29. dakikada Altay skora dengeyi getirdi. Brkiç'in ortasında kaleci Milosevski çıkarak topu eliyle uzaklaştırdı. Ceza alanının dışında topa gelişine sert vuran Murat Alaçayır, Milosevski'yi avladı: 1-1.

36. dakikada Murat'ın kale sahası içine doldurduğu topa Bohari hamle yaptı. Vuruşunda top Altay'ı öne geçiren gol olarak ağlarla kucaklaştı: 2-1.

GOLLER GELİYOR

47. dakikada Orhan topu soldan götürdü, uzun ortasında sağdan inen Mehmet Zengin'in çaprazdan sert şutu skora yeniden dengeyi getirdi: 2-2.

81. dakikada Trabzon öne geçti. Çetin kalesini terk ederek topa ayakla müdahale eden Şanver'den kurtularak sıfıra yakın yerden attığı falsolu şutla topu ağlara yolladı: 2-3.

83. dakikada farkı ikiye çıktı. Orhan'ın soldan ortasında topu göğsüyle yumuşatan Ogün vurdu: 2-4.

89. dakikada maçın skoru belirlendi. Vugrinec-Çetin verkaçında topa en son buluşan Çetin kaleci Şanver'i bir kez daha mağlup etti: 2-5.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!