Trabzon Klasnic'e yöneldi

Güncelleme Tarihi:

Trabzon Klasnice yöneldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 11:05

Pantelic ve Makukula transferlerinden şu ana kadar istediği sonucu alamayan Trabzonspor, Hırvat golcü Ivan Klasnic'e yöneldi.

Bordo - mavililer, Bolton'da oynayan tecrübeli futbolcu için nabız yoklamaya hazırlanıyor.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Sırp futbolcu Pantelic ve Portekizli Makakula'nın transferinde beklenen sona ulaşamayınca, sürpriz bir isme yöneldi. Bordo - mavililer geçtiğimiz sezon Premier takımlarından Bolton da forma giyen 30 yaşındaki Ivan Klasnic'e yöneldi. Bu futbolcu için önümüzdeki günlerde nabız yoklamaya hazırlanan bordo - mavililer, 38 kez Hırvatistan milli takım forması giyen ve 12 gol atan, geçtiğimiz sezon ise Bolton formasıyla 27 maçta fileleri 8 kez havalandıran tecrübeli ismin menajerini İstanbul'a çağıracak. Bu transferle taraftarları da heyecanlandırmayı planlayan ve Klasnic için önemli bir miktarı vermeyi gözden çıkaran Trabzonsporlu yöneticilerin, Dünya Kupası'nda beklediği performansı gösteremeyen ve bu yüzden fiyatı düşen Marko Pantelic'le de temaslarını sürdürdüğü belirtildi.

KAPTANLIK YATTARA VE UMUT'A VERİLECEK

Bordo - mavili takımda sözleşmesi sona eren Song'un takımdan ayrılmasının ardından kaptanlığa, takımdaki en eski futbolcu olan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara getirilecek. Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan ancak bu yıl çıkış yapması beklenen Yattara'nın kaptanlık moraliyle de daha da hırslanması bekleniyor. Bu arada ikinci kaptanlığa Umut'un, üçüncü kaptanlığa ise Selçuk'un getirileceği öğrenildi.

ENGİN: "TATİLDE BİLE AKLIMDA SADECE FUTBOL VARDI"

Trabzonsporlu taraftarların gelecek yıl çok şey beklediği isimlerden olan Engin Baytar, tatil yaptığı dönemde bile aklından futbolun çıkmadığını söyledi. Engin, yeni sezonda geçen yıla oranla daha iyi bir performans göstereceğine inandığını belirterek, "Tatilde iyi dinlendim. Geçen yılki eksiklerimi gözden geçirdim. Özlenen şampiyonluğa söz vermek adına bu yıl çok daha dikkatli davranmamız gerekiyor. Yapılan transferlerle takım çok daha güçlendi. Geçen yıldan da oturmuş bir kadromuz var, bu avantajı en iyi şekilde kullanıp, başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!