Trabzon Hami'yi arıyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzon Hamiyi arıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Frikik ve penaltı golleriyle bordo mavili takımı yıllarca taşıyan Hami'nin gitmesiyle Karadeniz ekibinde duran toplara vuran futbolcu kalmadı...

Milne'den itiraf

Trabzonspor'da, attığı frikik ve penaltı golleriyle takımını sırtlayan Hami'nin ayrılmasıyla bordo mavili ekipte bu yöndeki gücün azaldığı dikkati çekerken Teknik Direktör Gordon Milne, ‘‘Bundan sonra en önemli derslerimizden biri duran toplar olacak. Bu alanda zayıfız’’ dedi.

Sadece Vugrinec

Bordo mavili takım, G.Antep ve Samsun maçlarında kazanılan penaltıların Vugrinec ve Ogün tarafından golle sonuçlandıramadı. Hami döneminde en az 15 golü frikik ve penaltılarla bulan Trabzonspor, sezon başından beri kazandığı frikiklerden de sadece G.Birliği maçında Vugrinec ile bir gol bulabildi.

Kalitvintsev harekatı

Bu arada Ukraynalı futbolcu Kalitvintsev'in transferi için bu ülkeye gideceği bildirilen menajer Süleyman Hurma'nın gidişi ertelendi. Vize sorunu ve Dinamo Kiev'den henüz davet gelmemesi nedeniyle dün Ukrayna'ya gidemeyen Hurma, ‘‘Davet geldiği zaman, gidip kulüp yetkilileriyle masaya oturacağız’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!