Trabzon fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Trabzon fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2010 00:00

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasının kapanış maçında Trabzonspor evinde Kasımpaşa'yı 2-0 yendi.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI

MAÇIN FOTOĞRAFLARI -Foto Galeri

VURAL: SON GOL ACEMİLİĞİMİZDİ

GÜNEŞ: MAÇI 5 YA DA 6 FARKLA KAZANMALIYDIK

Maçın gollerini 57. dakikada Egemen ve 90+4'te Umut Bulut kaydetti..

Bordo-mavili ekip bu galibiyet sonrasında puanını 53'e çıkartarak 5. sıradaki yerini korudu. Kasımpaşa ise 36 puanla 13.sırada...

Trabzonspor'un kalan maçları;

Eskişehirspor (D)
MKE Ankaragücü (D)
Denizlispor (E)
Fenerbahçe (D)

Süper Lig'de önümüzdeki haftanın programı;

24 NİSAN
Gençlerbirliği- Antalyaspor
Denizlispor -MKE Ankaragücü
Kayserispor - Manisaspor
Beşiktaş - Sivasspor

25 NİSAN
Gaziantepspor - Büyükşehir BLD.SPOR
Kasımpaşa - Fenerbahçe
Galatasaray - Bursaspor

26 NİSAN
Eskişehirspor - Trabzonspor

İŞTE PUAN DURUMU

Trabzon fırtınası


BAŞKAN SADRİ ŞENER KORKUTTU

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, öğle saatlerinde açılışı yapılan hatıra ormanının törenine katılmak için geldiği Trabzon'da rahatsızlandı. Kulüpte bulunduğu sırada tansiyonu düşen Şener, hemen hastaneye kaldırıldı. Burada tedavisi gerçekleştirilen Şener, ardından yine törene katıldı. Ancak Şener'in yanındakilerin bu durumdan çok korktuğu öğrenildi. Başkan Sadri Şener ise, 'Sanırım kendime biraz daha dikkat etmem gerekiyor' diye konuştu.

ÖMER AYSAN'A KADRO UYARISI

Trabzonspor'da sık sık sakatlanan ve maçtan bir gün önce kadrodan çıkartılmak zorunda kalınan Ömer Aysan, Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından sürpriz bir şekilde Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmadı. Hafta içerisinde tüm antrenmanlara katılan futbolcunun yerine hücum oyuncusu Engin Baytar'a savunmanın sağında görev veren Güneş, diğer futbolcuları da forma için daha istekli ve özverili olmaları konusunda uyardı.

GÜNEŞ'TEN MECBURİ REVİZYON

Tecrübeli teknik adam ayrıca kart cezalısı oldukları için Kasımpaşa maçında görev yapamayan Serkan'ın yerine Gabric'e, Giray'ın yerine Song'a, Burak'ın yerine ise Teofilo'ya 11'de görev verdi. Güneş'in maç öncesinde Teofilo'yla yaptığı görüşmede oyuncuya moral verdiği öğrenildi. Serkan, Giray ve Burak ise maçı tribünden eşleri ve kız arkadaşlarıyla birlikte izledi.

Haberin Devamı

ALANZİNHO ÖDÜLÜNÜ ALDI

TrabzonCell aboneleri tarafından Mart ayının en iyi futbolcusu seçilen Alanzinho'ya Kasımpaşa maçı öncesi ödülü Başkan Sadri Şener tarafından verildi. Başkan Sadri Şener daha sonra ödüllü Bal filminin Trabzonsporlu minik oyuncusu Bora Altaş ile sohbet etti.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Trabzonspor'un Kasımpaşa ile oynadığı maça taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Bordo - mavili takımın ligde önemli bir iddiasının kalmayışı nedeniyle taraftarlar maça gelmezken, öğle saatlerinde Trabzonspor'un hatıra ormanın açılışına katılan 35 profesyonel kulübün başkanı ve yöneticileri karşılaşmayı protokol tribününde kendilerine ayrılan yerden takip etti. Bu arada Trabzonspor sahaya, "TBMM'nin 90. yılını kutluyoruz. Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun" yazılı pankart ile çıktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!