Trabzon’dan Avni Aker atağı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’dan Avni Aker atağı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yönetim 49 yıllığına kiralanacak stadı modern hale getirmek için kolları sıvıyor. Menajer Süleyman Hurma, Avni Aker'den gelir getirecek projesini yönetime sundu. Stad çağdaş bir görünüm kazanacak.

Protokol hazır

Trabzonspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Avni Aker Stadı'nın 49 yıllığına kiralanması için bu hafta Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yetkilileriyle imzalanacak protokolden sonra kolları sıvayacaklarını belirterek, 'Statla ilgili adeta seferberlik ilan edeceğiz' dedi.

5.5 milyon dolar

Avni Aker Stadı'nın UEFA Standartlarına getirilebilmesi için her yerin yeniden düzenleneceğini söyleyen Yılmaz, 'Tüm bunları sezon sonuna kadar yetiştireceğiz. Sanırım 5 ile 5,5 milyon dolar arasında bir harcamamız olacak. Fakat Avni Aker çağdaş bir hale getirilecek' diye konuştu.

iş merkezi gibi

Gelir getirecek yatırımlar için rapor hazırlayan Kulüp Menajeri Süleyman Hurma, ‘‘Stada 1 VİP restaurant, 2 restaurant, 3 cafe, satış reyonu ve reklam standı yapmayı planlıyoruz. Kale arkası tribünü bitince buranın altına 29 adet mağaza açacağız.'

Tatil bitiyor

İlk yarının bitiminden sonra tatile çıkan Trabzonspor, yarın topbaşı yapacak. Bordo mavili futbolcular, Trabzon'da 3 gün çalıştıktan sonra, 10 günlük kamp için 9 Ocak'ta Kıbrıs'a gidecek, 19 Ocak'ta Trabzon'a dönecek. Milne'nin kamp kadrosuna Feti ile Ufuk'u almayacağı öğrenildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!