Trabzon Cup Tenis Turnuvası başladı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon Cup Tenis Turnuvası başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2012 16:55

Beşirli Tenis Kompleksi'nde 14 ülkeden 38 bayan teniscinin katıldığı Trabzon Cup Uluslararası Tenis Turnuvası, yapılan müsabakalarla başladı.

Haberin Devamı

2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları nedeniyle yaptırılan Beşirli Tenis Kompleksi’nde düzenlenen genç oyuncuların katıldığı 10 bin dolar ödüllü turnuvaya Türkiye, Rusya, İtalya, İsveç, Gürcistan, Hırvatistan, Avustralya, Azarbaycan, Almanya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, İngiltere ve Meksika'dan toplam 38 bayan oyuncu katıldı. 2 Haziran Cumartesi günü sona erecek turnuvada 50 müsabaka oynanacak.

Trabzon Tenis İl Temsilcisi Prof.Dr.Ali Baki, çok prestijli bir tenis turnuvasına ev sahipliği yaptıklarını vurgularken şunları söyledi:

"Tenis futboldan sonra dünyada en çok seyircisi olan spor dalı. Son yıllarda İstanbul’da yapılan Dünya Kadınlar Şampiyonası, ülkemize tanıtım ve prestij bakımından sonsuz denebilecek kadar yarar sağladı. Trabzon’da bu tür organizasyonların geleneksel hale gelmesi gerekiyor. Bu turnuvada seyredeceğiniz sporcuları önümüzdeki yıllarda televizyonlardan dünya şampiyonalarında seyredebileceğimize inanıyorum. O nedenle diyorum ki ‘Geleceğin Sharapova’ları Trabzon’da'. Herkesi bu şölene davet ediyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!