Toshack: Sorun beyinde

Güncelleme Tarihi:

Toshack: Sorun beyinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü, ‘‘Fırsat yakalıyoruz ama bir türlü gol atamıyoruz. Problem antrenmanlarda değil, kafamızda" dedi.

Beşiktaş'ın Galli hocası Toschack, futbolcuları sert bir şekilde uyardı. Lig başında savunmada sorunlar yaşadıkların belirten Toshack, bunları kısa zamanda telafi ettik. Ancak gol sorunun çözemedik. Fırsat yakalıyoruz, gol atamıyoruz. İdmanlarda iyiyiz ama sahada beceriksiziz’’ dedi. Toshack, bazı futbolcularını da uyararak, ‘‘Medyaya konuşacaklarına sahada konuşsunlar" dedi.

Şampiyonlar Ligi'ne girildi diye kimsenin rehavete kapılmamasını isteyen Toshack, ‘‘Futbolcular bundan böyle yüreklerinin ateşi ile oynamalı. Puan alırsak kazanacağız. Bu bilinci herkes taşımalı’’ dedi. Trabzonspor karşısına Mrmiç'tan yoksun çıkacaklarını anlatan Toshack şunları söyledi. ‘‘Mrmiç'ın arkasından ağlayacak değiliz. Sahaya çıkıp savaşmalıyız. Trabzonspor büyütülecek bir ekip değil. İnönü'de şov yapmalıyız. Çünkü seyirci avantajı bizde’’

Toshack tarafından idmanlara alınmayan Ali, dün Kaptan Recep'le birlikte Başkan Süleyman Seba'ya giderek durumu hakkında bilgi verdi. Ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu belirten Ali, bugün Toshack'la görüşeceğini ve kendisinden özür dileyeceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!