Toshack: Fark yaparız

Güncelleme Tarihi:

Toshack: Fark yaparız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü, Maribor maçında bazı futbolculara son kez şans vereceğini açıkladı ve ‘‘İstediğimi yapmayanın kafasını koparırım'' dedi...

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, Şampiyonlar Ligi'ne mutlaka katılacaklarını belirterek, ‘‘Benim oyun anlayışıma ve sistemime göre Maribor'u eleyecek güçteyiz. Futbolcularıma gerekli talimatları verdim. Hem taraftarlarımız hem de yönetim başarı bekliyor'' dedi.

Fulya tesislerindeki antrenman sonrası futbolcularla bir toplantı yapan Toshack sert konuşarak şunları söyledi: ‘‘Önümüzde Şampiyonlar Ligi'ne girmek için büyük bir şans var. Bunu mutlaka gerçekleştirmeliyiz. Forma giyen herkes terinin son damlasına kadar savaşmalı.''

Bazı futbolcuların Maribor maçında son şanslarını kullanacaklarına değinen Toshack, ‘‘İstediğimi yapmayanın kafasını koparırım'' dedi. Maribor'un, Mura'ya 1-0 yenildiği karşılaşmanın raporlarını aldığını anlatan Toshack, ‘‘Kanatlarımızı iyi kullanmalıyız'' diye konuştu.

6 futbolcu kadro dışı

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, Slovenya'nın Maribor takımı ile yapılacak ön eleme maçı için 18 kişilik kadroyu belirledi. Toshack, Fevzi, Mustafa, Orhan, Ali, Emre ve Salih'i kadro dışı bıraktı.

Primler arttı

Beşiktaşlı futbolcular Maribor'u yenerlerse 100 milyar lira prim alacaklar. Eski Asbaşkan Turgay Ciner ve Zafer Yıldırım ise yönetimin verdiği prim kadar futbolculara prim vereceklerini açıkladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!