Toschak: İkincilik başarı değildir

Güncelleme Tarihi:

Toschak: İkincilik başarı değildir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 1997 00:00

Haberin Devamı

Toshack, ‘‘48 yaşından sonra ikinciliklere alışmak istemiyorum'' dedi.

Zirvelerin adamı

Beşiktaş Teknik Direktörü John Benjamin Toshack, Amokachi, Mehmet ve Oktay'ın takıma girmesiyle, ligde başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi. ‘‘İkinci olmayı hiç sevmem'' diyen Toshack, 48 yaşından sonra da ikinciliklere alışmak istemiyorum. Futbol yaşamım boyunca zirvelerin adamı olmuşumdur'' ifadesini kullandı.

Lig için ölçü değil

ÊGalli çalıştırıcı, ‘‘Önemli olan Mayıs ayında aldığınız kupalardır. Çok önemli 7 eksikle çıktığımız maçlar ne bizim gerçek gücümüzü gösterir, ne de lig için bir ölçü olur. Geçen sezon TSYD Kupası'nı kazanmışız, ancak ligin ilk haftasında da Bursaspor'a yenilmişiz. Biz geçmişe değil, geleceğe bakıyoruz'' dedi.

En şanssız dönemi

Eksik futbolcularının çokluğu nedeniyle henüz kafasındaki ideal 11'i belirleyemediğini, antrenörlük yaşamı boyunca bu kadar şanssız bir dönem geçirmediğini vurgulayan Toshack, ‘‘Maalesef birçok şanssızlık nedeniyle as futbolcularımı izleme imkanı bulamadım. Bu nedenle de henüz kimi nerede oynatacağımı bilemiyorum'' yorumunu yaptı.

Doğru yoldayız

Galli teknik adam, G.Saray maçından sonra sıkı bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini ve moral bulduklarını kaydetti. İki gündür çok iyi çalıştıklarını, futbolcuların çalışma arzusundan da memnun olduğunu ifade eden Toshack, ‘‘Doğru yoldayız. Bunun semeresini de lig maçlarında alacağız'' dedi.

4. yabancı alınacak

Takıma 4. yabancı futbolcuyu transfer edeceklerini söyleyen Toshack, imza atana kadar kimseye isim veremeyeceğini ifade etti. Toshack, bir soru üzerine, ‘‘Beni G.Saray veya Fenerbahçe ilgilendirmiyor. Ben kendi takımım hakkında yorum yaparım'' diyerek sözlerini tamamladı.

Taraftara mesaj

Toshack, taraftarların ve yönetimin büyük bir beklenti içinde olduğunu bildiğini vurgulayarak, ‘‘Bizden şampiyonluk istiyorlar. Ben de bunun farkındayım. Bu nedenle çok iyi çalışıp, sezon sonunda onları mutlu edeceğiz'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!