'Toronto FC, Podolski'yi transfer edecek' iddiası!

Güncelleme Tarihi:

Toronto FC, Podolskiyi transfer edecek iddiası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 14:26

Sport Bild, Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski'ye, MLS takımı Toronto FC'nin talip olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

Almanya Milli Takımı'yla birlikte EURO 2016 kadrosunda bulunan Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski'nin, gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

31 yaşındaki futbolcuyla ilgili her gün çeşitli spekülasyonlar çıkarken, Almanların önde gelen transfer kaynaklarından biri olan Sport Bild, Poldi'yle ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Devre arasında Çin kulüpleri Shanghai Greenland ve Beijing Guoan'dan teklifler alan, ancak Avrupa Şampiyonası'nı düşünerek bu teklifleri reddeden Podolski için MLS takımı Toronto FC'nin devrede olduğu öne sürüldü.

Haberde, Kanada ekibinin yakın bir zamanda Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtilirken, kadrosında Giovinco, Bradley gibi yıldızlar bulunduran Toronto'nun nasıl bir teklifle masaya oturacağına dair detaylar ise verilmedi.

Haberin Devamı

İYİ BİR TEKLİF GELİRSE...
Sarı-Kırmızılılar'da bu ligde 13 gol ve 9 asistle kötü geçen sezonda ayakta kalan ender oyunculardan biri olan Podolski'nin 2018'e kadar sözleşmesi sürüyor.

Ancak Finansal Fair-Play kapsamında bütçesini düşürmek zorunda olan Galatasaray'da yönetimin, iyi bir bonservis bedeli teklif edilmesi halinde yıldız futbolcuyu elden çıkarmaya sıcak baktığı biliniyor. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!