Torku Konyaspor'da hedef 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Torku Konyasporda hedef 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 13:14

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Torku Konyaspor, rövanş maçından da sahadan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetimindeki Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle Ali Turan ile yeni transfer Vukovic katılmadı.

Sezon başında kendi sahasında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden yeşil-beyazlı ekip, rövanş maçından da sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Süper Lig'in en iyi futbol oynayan ve en iyi hücum hattına sahip lider takımıyla oynayacağız. Biz yürekli ve bize yakışan oyunu oynayacağız" dedi. Tek maça kilitlenmek istemediğini ve ikinci devredeki tüm maçların önemli olduğuna dikkat çeken Bakkal, "Bizim ikinci devre rahatlamamız adına 7-8 tane galibiyet almamız gerekiyor. Burada önemli olan istikrarı sağlayıp, Eskişehirspor maçında gösterdiğimiz pozitif oyunu herkese izlettirmemiz gerekiyor. Kazanıp kaybetmekte iyi oynadığınız zaman gelen şeyler. Sadece Fenerbahçe maçına fazlasıyla odaklanmak yersiz diye düşünüyorum. Geçen sene Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını kazanan bir hoca olarak bu takımları yenmenin hazzını biliyorum. Özellikle sahamızda oynayacağımız maçlar bizim için çok çok önemli. Herkesin bu açıdan olaya bakmasını istiyorum. Fenerbahçe maçı bizim için ne bir başlangıç ne de bir son olacaktır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!