Törenden çıkıp maça koştular

Güncelleme Tarihi:

Törenden çıkıp maça koştular
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2009 00:00

Amerikan Müzik Ödülleri’nden 2 ödül kapan grubun üyeleri, başarılarını partiyle kutlamak yerine NBA maçı izlemeyi tercih etti. Son periyotta bir molada mikrofonu kapıp sahneye dalan Black Eyed Peas, mini bir konser verdi.

Haberin Devamı

LOS Angeles, son günlerin gözde takımı Oklahoma Thunder’a evinde “abi nasihati” verdi biraz. Rahat kazandılar: 101-85.  Kobe 26 sayıyla maçı koparıp getirirken gecenin en renkli anları Black Eyed Peas grubu üyeleri sahaya geldiğinde yaşandı. Sahasında ünlü isimleri konuk etmesi son derece olağan bir vaka Lakers’ın. Ancak bu sefer salonun tam karşısındaki Nokia Theater’daki Amerikan Müzik Ödülleri (American Music Awards) vardı.  İki ödül kaptıkları törenden sonra, partiye kalmak ya da basınla bir araya gelmek yerine maça gelmeyi tercih etti ünlü isimler.
Maçın bitimine 9 dakika kala bir molada Black Eyed Peas’in şarkısı “I gotta feeling” salonda çalmaya başladı ve mikrofunu kapan grup üyeleri, maçın ortasında mini bir konser verdi salondakilere. Kendilerine Cypress Hill’den B-Real de eşlik etti bu esnada... Bir başka molada da Jay-Z arzı endam eyledi salonda.

Haberin Devamı

Öğlen uykusu tatlı geldi

RAPTORS, kendi evinde öğlen saatinde oynadığı ve dolayısıyla uyku mahmurluğundan bir kurtulamadığı maçta Magic’e yine kaybetti: 96-104.
Eski Torontolu Vince Carter, Magic formasıyla sahadaydı. Selefi Hido’yla ligde ilk kez karşı karşıya geldiler böylece. Carter, takımın diğer yıldızları Dwight Howard ve Rashard Lewis’in toplamı kadar şut atarak 26 sayı bıraktı Raptors potasına.
Hido 11’de 3 isabetle oynadı
İlk yarıda sadece 11’de 2 atan Carter, devre arasında ayakkabıları değiştirip uğur denediğini söyledi maçtan sonra. Velhasıl Hido cephesinde durum tatsızdı Orlando karşısında.  Hidayet’in 11’de 3 isabetle sadece 12 sayı bulduğu, Bosh’un 22 sayısına rağmen “ribaund da nedir, alırsam başıma dert açılabilir” yaklaşımını sergilediği oyunu kazanmaları zaten mümkün değildi.
 Miami en sonunda kazandı 3 maç sonra. Udonis Haslem’in 15 saniye kala bulduğu basketle geçebildiler Hornets’i: 102–101.

NBA SONUÇLARI

Toronto-Orlando: 96-104
New York-Boston: 105-107 (Uzt.)
Charlotte-Indiana: 104-88
Miami-New Orleans: 102-101
Phoenix-Detroit: 117-91
LA Lakers-Oklahoma: 101-85

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!