Töre Kartal'dan 2 misli istedi

Güncelleme Tarihi:

Töre Kartaldan 2 misli istedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2013 23:02

Menajer Ahmet Bulut, Töre’ye teklif yağdığını belirterek bonservisi 4 milyon Euro’ya düşerebileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Rubin Kazan’dan 350 bin Euro’ya kiralanan ve Beşiktaş’tan yıllık 900 bin Euro alan Gökhan Töre, “Bonservisim alınırsa yıllık 2 milyon Euro isterim” dedi. Rubin ise Töre için 7 milyon Euro talep ediyor.Beşiktaş’ta kiralık olarak oynayan Gökhan Töre, kulüpten Rubin Kazan’da olan bonservisini almasını istedi. Yönetimse bu talebi değerlendirmeye aldı.

Rus ekibinden sezon başında kiralanan Gökhan Töre’nin menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile görüşerek “Gökhan Töre’ye başta İngiltere ve İspanya başta olmak üzere yurt dışından çok sayıda teklif var. Töre’nin bonservisini Rubin’den alın. Rubin 7 milyon Euro istiyor ama 4 milyona indiririm” dedi. Bulut, halihazırda siyah beyazlı ekipten 900 bin Euro yıllık ve maç başı da 10 bin Euro alan Töre’nin ise yıllık 2 milyon Euro istediğini belirtti.

Haberin Devamı

İLK GOLLERİNİ BEŞİKTAŞ’TA ATTI

ÖZEN de Bulut’un bu taleplerini futbol komitesi üyelerinden Ahmet Kavalcı’ya aktardı. Yönetim Gökhan Töre’nin taleblerini değerlendirmeye alarak önümüzdeki günlerde izleyeceği strateji belirleyecek. Almanya doğumlu olan 21 yaşındaki gurbetçi futbolcu, Adler Dellbrück, Bayer Leverkusen ve Chelsea altyapılarında oynadıktan sonra Hamburg’a imza attı.
2012’de gittiği Rubi Kazan’da sadece 5 maç forma giyen Töre, sezon başı geldiği siyah beyazlı ekipte büyük bir çıkış yaptı. Töre, kariyerinin ilk gollerini Kartal formasıyla kaydetti. Töre, son dönem Fatih Terim’in de milli takımdaki önemli tercihlerinden oldu.

FiYATINI 2’YE KATLADI

Beşiktaş’tan 900 bin Euro garanti, 10 bin Euro maç başı alıyor.
Şimdi siyah beyazlılardan yıllık 2 milyon Euro istiyor.
Rubin Kazan’dan 350 bin Euro’ya kiralandı.
Ruslar bonservisine 7 milyon Euro değer biçti.

Sivok takımla çalıştı

LİGDE yarın Karabükspor’u ağırlayacak Beşiktaş’ta Sivok iyileşti. Dün yapılan idmanda Çek futbolcu takımla birlikte çalıştı. Önceki gün idmanı yarım bırakan Almeida da takımla idmana çıkarken, bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci, Necip Uysal ile grip olan Ömer Şişmanoğlu ve belinde ağrısı olan Pedro Franco antrenmana katılma.

Haberin Devamı

Gönüllü icra kurulu yönlendirecek

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, gönüllülerden oluşan icra kurulunun kulüpte koordinasyon sorumluluğunu üstleneceğini söyledi.
Beşiktaş Dergisi’nin kasım sayısındaki yazısında Orman, “Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak oluşturduğumuz BJK İcra Kurulu, yönetimimiz ile profesyonel kadrolarının yönlendirme ve koordinasyon sorumluluğunu taşıyacak. Bu görevde yer alan yöneticilerime ve Beşiktaşlılıklarının yanı sıra mesleklerinde de saygın konumlarda olan arkadaşlarıma, Beşiktaş’a sağlayacakları herbir katkı için şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!