Topuz ve Sercan’ın menajeri tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Topuz ve Sercan’ın menajeri tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2010 00:00

Şike operasyonunda gözaltına alınan isimlerin sorgusu tamamlandı. Menajer Metin Korkmaz’ın yanı sıra 11 isim daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

8 KİŞİ ADLİYEDE (WEB TV) 

FUTBOLDA yasadışı bahis ve şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında dün adliyeye sevk edilen toplam 18 şüpheliden aralarında menajer Metin Korkmaz’ın da bulunduğu 11 kişi, ‘Kamu kurum ve kuruluşları zararına dolandırıcılık ve suç işlemek amacı ile kurulan örgüte üye olmak’ suçlaması ile tutuklandı. Dün tutuklanan 4 kişiyle birlike tutuklu sayısı 15’e çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki sorguları süren 33 şüpheliden 16’sı Sarıyer Adliyesi’ne sevk edildi.
3.5 saatlik sorgu
Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Fazıl Arslanalp tarafından yaklaşık 3,5 saat sorgulanan şüphelilerden Metin Korkmaz, Murat Cicim, Eser Şen, Muttalip Kandemir, Ramazan Taşkara, İskender Aycan, Faik Demir, Ferdi Tatlı, Mustafa Bedir, Savaş Polat ile Ali Kemal Genç tutuklanmaları istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. Zanlılar mahkemedeki sorgularının ardından tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi.

Haberin Devamı

Mersin İY borcu yüzünden kara listede

BANK Asya 1.Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu, temlik ve haciz borçları nedeni ile Spor-Toto Teşkilatı tarafından kara listeye alındı. Mersin İdman Yurdu’nun, bu hafta Orduspor ile yapacağı karşılaşmaya İddaa kuponunda yer verilmedi. Spor-Toto Teşkilatı, bu konuda Mersin İdman Yurdu Kulübü yöneticilerine yapıların uyarıların sonuç vermediğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!