Topuz 1'e 3 kazandırır

Güncelleme Tarihi:

Topuz 1e 3 kazandırır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 00:49

Christoph Daum, Kayserispor’dan 9 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer edilen Mehmet Topuz için “Ona güveniyorum. Kendisine verilen paranın 2-3 kat fazlasını getirecektir” dedi.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, sarı lacivertli takımın Kayserispor’dan 9 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer ettiği Mehmet Topuz’u öve öve bitirimedi. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe’yi çok sevindireceğini ve kendisine verilen paranın kat kat fazlasını kazandıracağını ileri sürdü. Taraftarlara sahada savaşan bir takım görecekleri konusunda söz veren Daum, “Mehmet Topuz çok değerli bir futbolcu. Kendisine verilen parayı fazlasıyla Fenerbahçe’ye kazandıracaktır” dedi.

Mehmet’in son antrenmanlarda gerçekten yüksek bir performans gösterdiğine değinen Daum, “Kendisine çok güveniyorum. Kaliwtesi belli bir futbolcu. Mehmet Topuz, kendisine verilen paranın 2-3 kat fazlasını kulübe geri getirecek. Mehmet Topuz bize çok şeyer getirecek, çok sevinçli maçlar yaşatacak” diye konuştu. Daum, Almanya kampında sakatlık geçiren Semih Şentürk’ün durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ifade ederken, “Sağlık bölümümüze ve Semih’e kompliman yapıyorum, çok iyi çalışıyorlar. İnanıyorum ki, kısa sürede bizimle olacak. Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşamayız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!