Toparlanma yolunda

Güncelleme Tarihi:

Toparlanma yolunda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 1998 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Trabzonspor'un Fenerbahçe ve G.Birliği galibiyetinden sonra yüzler gerçekten gülmeye başladı. Ancak daha da önemlisi var; gelen bu galibiyetler, taraftarı, eskisi ve yenisiyle yöneticileri de bütünleştirdi. Sanıyorum bu bütünleşme diğer maçlara da yansıyacak ve belki de Trabzonspor yıllar sonra beklediği özleme kavuşacak.

Şöyle rakiplerine bir bakıyorum da, dikkat edilirse Beşiktaş karışmış, Galatasaray bir düşüşte, Fenerbahçe ise henüz kendini bulamamış durumda. Oysa Trabzonspor kötü başladığı ligde giderek toparlanmış, kondisyonunu 90 dakikaya yayacak duruma gelebilmiş. Şayet, Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın İstanbulspor ile oturduğu pazarlıkta Halilagiç ve Nesim gibi oyuncular da takıma dahil edebilirse, Gordon'un elinde gerçekten zengin bir kadro oluşacak.

Bir sevindirici olay daha var; o da zaten Gordon'un kendi itirafı, bordo mavililerin artık 3-5-2 düzenini benimsemiş olması.

Tüm bu olumlu gelişmeleri altalta koyarsak, Trabzonspor'un bu sezon da şampiyon adayı olduğu açıkca görülür. Ancak bir nokta varki çok önemli. Taraftarın eski günlerine dönmesi, muhalif ile iktidar yöneticilerin bu bütünleşmesi ve birlik beraberliği şayet devam ederse, ancak beklenen özleme ulaşılabilir. Aksi halde, eski tas, eski hamam olur ki, o zaman bir yıl daha boşa geçmiş olur.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!