Top taca çıksa benden biliyorlar

Güncelleme Tarihi:

Top taca çıksa benden biliyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2007 00:00

"Şayet erken genel kurul kararı gibi bir şey ortaya çıkarsa kesinlikle aday olmayacağım. Görev sürem dolduğu andan itibaren de federasyon başkanlığını bırakacağım."

FUTBOL Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, ilk seçimde görevinden ayrılıp, bir daha aday olmayacağını söyledi. "Biz doğru işler yaptık. Fayda sağlamaktan başka bir şey yapmadık. Eleştiriler çok haksız" ifadesi kullanan Ulusoy, "Şayet erken genel kurul kararı gibi bir şey ortaya çıkarsa aday olmayacağım. Sürem dolduğu andan itibaren de başkanlığı bırakacağım" dedi.

Türkiye’de anormal komplo teorileri ortaya atıldığına işaret eden Ulusoy, "Neredeyse top taca çıksa bizden bilecekler. Kornere çıksa ’Ulusoy istifa’ diye bağırıyorlar. Bu sezon en büyük keyfim olan maç izlemeyi bırakıp hakemleri takip ediyorum. En küçük bir hata yapsalar bizden biliyorlar çünkü" diyerek üzüntüsünü ifade etti.

Trabzonlulara kırıldım

Ulusoy,
Trabzon-Sivasspor maçıyla ilgili ise "Trabzonspor’un hükmen mağlup olacağını düşünüyordum. Ama temsilcileri dinledikten sonra fikrim değişti ve maçı tekrar kararı verdik. Karar doğruydu. Trabzonsporluların tavrı beni çok kırdı. Adaletli davranmak zorundayım. Kimseye haksızlık yapmadım. Tahkim Kurulu’nun kararına saygı duyuyoruz" değerlendirmesi yaptı. Ulusoy, 2016 Avrupa Şampiyonası’nın ev sahipliğini Türkiye’ye aldırmak için de var gücüyle çalıştığını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!