Tolunay Kafkas: Gerekirse 10 yıl ceza alırım...

Güncelleme Tarihi:

Tolunay Kafkas: Gerekirse 10 yıl ceza alırım...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 08:03

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın hakemi Mete Kalkavan'a veryansın etti.

Haberin Devamı

Kadir Has Stadı'ndaki mücadele sonrası yayıncı kuruluşa demeç veren Tolunay Kafkas, "Benim oyun anlayışımda hızlı oyun var. Bugün birçoğunu başarabildik. Van Persie müthiş frikik golü attı. Biz genç takımız, maalesef acemi oyuncular var. Türlü zorluklar içinden geldik. Hedefimiz ligde kalmak. Bu sene ligde tutunursak gelecek yıllarda eski gücümüze geliriz. Devre arasına kadar alacağımız puanları alıp, yapacağımız takviyelerle üste çıkacağız" dedi.

Tolunay Kafkas: Gerekirse 10 yıl ceza alırım...

"BÜYÜK TAKIMLARA NASIL DAVRANIYORSAN..."
Kafkas, "Kayseri'nin oynadığı futbolla neticeler aynı oranda değil. Birkaç maç düşüş oldu ama kalan 8 haftanın 6'sında iyi futbol oynayan, kazanmayı isteyen takım vardı. Uzun zamandır hakemlere bir şey söylemiyorum. Bizim her şeyden önce onurumuz var, insan kimlğimiz var. Doğru davranacaklar. Büyük takımlara nasıl davranıyorsan bize de öyle davranacaksın Mete Kalkavan! Oyuncularıma böyle davranılırsa gerekirse 10 yıl da ceza alırım. İnsan onuruna karşı yapılan her şeyin karşısındayı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Tolunay Kafkas: Gerekirse 10 yıl ceza alırım...
FENERBAHÇE'Yİ VAN PERSIE UÇURDU

"VOLKAN DEMİREL'İN TARTIŞMASINI ABARTMAYALIM"
Tolunay Kafkas, maçın son anlarında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile yaşanılan gerginliğin sorulması üzerine, "Maçta bunlar oluyor. Ben de oyunculuğum döneminde hatalar yaptım. Volkan hem milli takımın hem kendi kulübünün önemli, değerli bir futbolcusu. Oluyor zaman zaman. Maçtan sonra da geldi sarıldı. Bu tip şeyleri uzatmamak gerek" yanıtı verdi.

BAKMADAN GEÇME!