Tolga gelecek vaat ediyor

Güncelleme Tarihi:

Tolga gelecek vaat ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2010 00:00

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'un teknik direktörü Steve McClaren, genç oyuncusu Tolga Ciğerci'yi övdü.

“Wolfsburger Allgemeine Zeitung” gazetesinin haberine göre, McClaren, Tolga'nın oyunları yönlendirdiğini belirterek, “Bu genç büyük gelecek vaat ediyor. Tolga 18 yaşına rağmen çok olgun. Kendisini büyüten, cesareti. Oyunlara ivme kazandırmak için her zaman top istiyor” dedi.

Wolfburg'un deplasmanda Kaiserslautern'e karşı oynadığı maçta performansı ile göz dolduran Tolga da bu kadar hızlı bir şekilde ilerleme sağlayabileceğini kendisinin de düşünmediğini ifade ederek, orta sahada topla daha fazla buluştuğunu ve daha iyi oynayabileceğini söyledi.

Bu sezon başında oynadığı ilk lig maçlarında iyi bir izlenim bıraktığına inandığını belirten Tolga, en büyük destekçisi olan babasının, kendisine sakin olmayı ve işlerin iyi gitmemesi durumunda da yılmamasını tavsiye ettiğini ifade etti.
Wolfsburg'da profesyonel sözleşmesi olmayan ve takımda amatör oyuncu olarak yer alan Tolga, “Profesyonel sözleşme olursa çok sevinirim. Ancak bunu çok fazla düşünmüyorum. Gelecekte kendiliğinden olur” şeklinde konuştu.

Bu sezon ligde 3 maçta forma giyen Tolga, bu maçlarda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!