Tokatspor'da Galatasaray heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Tokatsporda Galatasaray heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2014 11:51

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşacak Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Şahan, kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Kupada, gruplara kalan 8 takım içerisinde tek 2. Lig takımı olan Tokatspor'da, aynı grupta yer alan Galatasaray ile 15 Ocak'ta oynanacak karşılaşmanın heyecanı yaşanıyor. Teknik direktör Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın dünyanın kabul ettiği bir marka olduğunu, oyuncuları için Galatasay'a karşı maç oynamanın onur ve gurur vesilesi olduğunu ifade etti. Oyuncularının televizyondan izlediği, gıpta ettiği, belki tanışmak için can attığı oyuncularla Türk Telekom Arena'da veya değişik bir mekanda maç oynayacağını vurgulayan Şahan, şöyle konuştu:

"Bu markayla oynarken oyuncularımız da kendilerini markalaştırdılar. Onu da inkar etmemek lazım. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Her türlü kazanan taraf olacağız. Skor olarak olmasa bile oyuncularımın geleceğe taşıyacağı anıları olacaktır. Orada gurur duyacakları şeyler yapacaklarına inanıyorum. Çıkıp oynayacağız. Varsak, var olduğumuza sahip çıkmak zorundayız."

Şahan, buraya kadar gelirken hedef koymuş iyi takımları geride bıraktıklarını vurgulayarak, "Bundan sonra geldiğimiz yeri önce biz inkar edersek, sonra herkes bizi inkar ettiğinde geldiğimize pişman oluruz. O yüzden kendimizi inkar etmeyeceğiz. Herkesin hedefi neyse bizim de hedefimiz o. En azından böyle hedef koyup, çıkıp böyle mücadele etmemiz gerektiğine inanıyorum" dedi.

Tokatspor, Galatasaray ile tarihinde ilk kez karşılaşacak

Şahan, Tokatspor'un tarihinde Galatasaray ile hiç karşılaşmadığını dile getirerek, büyük takımların Anadolu'nun herhangi bir şehrine getirmenin çok güç olduğunu söyledi. Büyük takımlarla karşılaşmanın gerek program, gerek maliyet, gerekse oraya gelememe gibi bahaneler ürettikleri için her zaman mümkün olmadığının altını çizen Şahan, "Bunu ancak oyuncular bu şehirlere hak ederek getirdiklerinde, oradaki insanların görme şansını elde ettiklerini görüyoruz. Bunu da oyuncularımız gerçekleştirdi. Tokat'ta bir ilki yaşıyoruz" diye konuştu. Tokatspor, Ziraat Türkiye Kupası B grubunda Galatasaray'ın yanı sıra Medical Park Antalyaspor ve Sanica Boru Elazığspor ile bir üst tura yükselmek için mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!