Tokatspor, Galatasaray'a odaklandı

Güncelleme Tarihi:

Tokatspor, Galatasaraya odaklandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2014 13:59

Başkan Emin Yılar, Galatasaray ile 15 Ocak'ta oynayacakları maça kadar takıma takviye yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'i makamında ziyaret eden Yılar, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübünün, kupa maçının Antalya'da oynanması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) dün itibarıyla başvurduğunu söyledi.

TFF'den ve Galatasaray Kulübünden, Tokatspor'un bu konudaki görüşünün sorulmadığını belirten Yılar, "Şu anda beklemedeyiz ama Federasyon tarafından onaylanacak olursa o zaman bizim bir inisiyatifimiz varsa biz, bu inisiyatifi kulüp menfaatleri yönünde kullanacağız" dedi.

"Bizim tercihimiz, İstanbul"


İstanbul'daki taraftar potansiyellerini dikkate alarak bu konuyu yönetim olarak değerlendireceklerini ve ona göre duruşlarını ortaya koyacaklarını ifade eden Yılar, "Bizim tercihimiz, İstanbul. Oraya vardığımız zaman onların (Tokatlılar) ne kadar Tokatspor'a, Tokat'a hasret olduklarını bizzat yaşadım. Onlara bu güzel heyecanı yine Türk Telekom Arena Stadı'nda yaşatmak bizim için onur meselesi olacaktır" diye konuştu.

Transfer çalışmalarına değinen Yılar, 5 futbolcunun sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini belirterek, "Görüşülen 5-6 civarında futbolcu var ama net anlaşılmış ya da herhangi bir sonuca bağlanmış bir oyuncu yok. Galatasaray maçından önce muhakkak takıma takviye yapmak zorundayız" ifadesini kullandı.

Takımın Antalya'da kampta olduğunu hatırlatan Yılar, iyi transferler yaparak Galatasaray maçında güzel bir futbol sergilemeyi ve sahadan iyi sonuçla ayrılmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Vali Taşkesen ise Tokatspor'a her zaman manevi desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Tokatspor'un başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Taşkesen, "Aslında bu gururu, dışarıda yaşayan hemşehrilerimiz daha çok hissediyor. Onun için diyorum ki onlar da katkı yapsın. Gün bugündür, zaman bu zamandır. Transfer dönemini çok iyi geçirip grup maçlarında başarının devamını yakalamamız için bu lazım" diye konuştu.

Tokatspor'un, İstanbul'da daha çok taraftarı olduğunu dile getiren Taşkesen, "Dolayısıyla biz Tokatlılar olarak, İstanbul'da oynamayı tercih ederiz çünkü oradaki hemşehrilerimizle kaynaşmamıza, onlarla bir araya gelmemize vesile olacak. Herhalde Federasyonumuz bize de sorar" dedi.

Galatasaray, devre arası kampı nedeniyle Tokatspor maçının İstanbul yerine Antalya'da oynanmasını talep etmişti. TFF tarafından açıklanan ilk hafta programında ise Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray-Tokatspor maçının Türk Telekom Arena'da oynanacağı duyurulmuştu.

BAKMADAN GEÇME!