Tokatspor, Bilal Çubukçu'yu kaptı

Güncelleme Tarihi:

Tokatspor, Bilal Çubukçuyu kaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2013 16:25

Tokatspor Teknik Menajeri Bozkurt: “Adan Demirspor'dan Bilal Çubukçu'yu transfer ettik” dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik menajeri Aytunç Bozkurt, “Adana Demirspor'dan Bilal Çubukçu'yu transfer ettik” dedi.
Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni transfer Bilal Çubukçu'nun takımla antrenmanlara katıldığını söyledi. Çubukçu'nun bir dönem Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nde de forma g

iydiğini belirten Bozkurt, “Bilal Çubukçu, gurbetçi futbolcularımızdan. Gurbetçi olduğu için Gençlerbirliği Spor Kulübü'nden sonra Almanya'ya geri dönüş yapmıştı. Sezon başında Adana Demirspor'da oynamaya başlamıştı. Kendisiyle görüşmelerimiz olumlu geçti ve futbolcumuzu transfer ettik. Sol kanat oyuncusu Bilal, kalitesi ortada olan, kendisini kanıtlamış bir futbolcu. Bilal'in takımımıza çok şey katmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Bozkurt, bu hafta içi bir ya da iki futbolcuyu daha kadrolarına katabileceklerini söyledi.
İnegölspor maçı hazırlıklarının devam ettiğini belirten Bozkurt, “Her gün sabah akşam antrenman yapıyoruz. Tüm konsantremizi sağladık, maça odaklandık, galibiyet istiyoruz” ifadelerini kullandı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!