Tokat Drogba’yı istiyor

Güncelleme Tarihi:

Tokat Drogba’yı istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 00:32

Kırmızı beyazlılar, kupa maçında yıldızın şehre getirmesini talep etti.

Haberin Devamı

Başkan Emin Yılar, bu karşılaşmayı bir sosyal etkinlik projesi olarak gördüklerini belirtip “Rakibimizin yönetimine davetiye gönderdik. Drogba’yı görmemize vesile olsunlar” dedi.

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda Galatasaray’la aynı grupta yer alan Tokatspor, sarı kırmızılılardan ilginç bir istekte bulundu. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi, rakiplerinin yıldız futbolcusu Didier Drogba’nın, kente getirilmesini talep etti.
Tokatspor Kulüp Başkanı Emin Yılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda 5 Şubat’ta kendi sahalarında oynayacakları Galatasaray karşılaşmasını sosyal etkinlik projesi olarak gördüklerini söyledi.
Yılar, “Galatasaray yönetimine davetiye gönderdik. Ayrıca tüm as kadronun özellikle Drogba’nın Tokat’a getirilmesini istiyoruz. Hemşerilerimizin O’nu görmesine vesile olurlarsa mutlu olacağımızı dile getirdik” ifadelerini kullandı.

ARIBOĞAN İSTEĞİ ONAYLADI

Haberin Devamı

GALATASARAY maçı biletlerinin neredeyse tükendiğini belirten Başkan Yılar, “İstanbul’daki maçta Galatasaray yöneticileri ile Tokat Valisi Mustafa Taşkesen görüştü. ‘Tokat’a gelirken as oyuncularınız da bulunsun ki insanlar görmek istiyorlar’ dedi. Lutfi Arıboğan da şöyle yanıt verdi: “Kesinlikle sayın valim doğru diyorsunuz. Buraya bütün takım gelecek. En azından 90 dakika oynamasalar bile, belli bir süre takım içerisinde görülecekler.’ Bizim şu ana kadar aldığımız bilgiler bu kadar” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!