Tişörtünü bile çıkarma

Güncelleme Tarihi:

Tişörtünü bile çıkarma
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 00:00

Geçmişte bayan basketbolcusu Daboviç’i verdiği cüretkar pozlar yüzünden gönderen siyah beyazlılar Popoviç’in de aynı şeyi yapmaması için erken davrandı.

Haberin Devamı

Sanja Popoviç / Foto Galeri

Beşiktaşlı basketbolcu soyundu / Foto Haber

SÜTTEN ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş... Beşiktaş, iki sezon önce formasını giydirdiği Sırp bayan basketbolcu Milica Daboviç’in çıplak pozlar vermesi üzerine kendisi ile yollarını ayırmıştı. Siyah beyazlılar bu kez, voleybol takımına transfer ettiği Hırvat oyuncu Sanja Popoviç’in, geçmişte Afrikalı aç çocuklar yararına verdiği seksi pozlar üzerine önlem aldı.
Sözleşmesi feshedilir
Medyadan gelebilecek röportaj teklifleri üzerine yönetim, Popoviç’i uyararak, “Formanın dışında görüntü verme. Hatta röportajlarında tişörtünü bile çıkartma” diyerek, seksi oyuncusunun dikkatini çekti. Yıldız voleybolcu şimdi, bu tür seksi pozlar vermesi halinde sözleşmesinin feshedileceğini bildiği için hiçbir röportaj teklifine evet diyemiyor.
İtalya’da soyunmuştu
Hırvat voleybolunun bir numaralı yıldızı olan ve adı Avrupa’nın önde gelen isimleri arasında geçen Popoviç, görenlerin yüreğini hoplatan pozlarını İtalya’nın Asystel Novara takımında forma giyerken vermişti. Bunun üzerine çok sayıda fotomodellik teklifi de alan Beşiktaşlı oyuncu, kariyerine filede devam etmek istiyor.

Haberin Devamı

Henüz bir şey görmediniz

GÜZEL yıldız, siyah beyazlı kulüpteki ilk günlerinde “Beşiktaş’a iddialı geldim. İzleyebildiğim kadar rakiplerimizi gördüm. Bu şampiyonluk yarışında Beşiktaş da olacak. Yeter ki, seyircilerimiz bizim yanımızda olsunlar” diye mesaj vermişti.

Popoviç kimdir

Doğum Tarihi: 31.05.1984
Boy: 1.89
Kilo: 84
Pozisyon : Smaçör
Forma No: 11
Milli Maç : 250
Yabancı Dil : İngilizce, İtalyanca
Hobileri: Müzik, internet
Medeni Durum : Bekar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!