Timsah'ın kritik sınavı

Güncelleme Tarihi:

Timsahın kritik sınavı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2011 00:00

Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Bursaspor kendi saha ve seyircisi önünde Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek.

Haberin Devamı

 Son 10 haftada sadece tek galibiyet alan, geçtiğimiz hafta da evinde Fenerbahçe'ye mağlup olan ve kan kaybetmeye devam eden yeşil beyazlı ekip taraftarını da arkasına alarak bu maçtan galip gelmenin ve yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

41'Ä°NCÄ° RANDEVUÂ

Bursaspor, yarın Medical Park Antalyaspor ile 41'inci karşılaşmasına çıkacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan müsabakalarda yeşil beyazlı ekibin üstünlüğü bulunuyor. Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor arasında oynanan 40 karşılaşmada, yeşil beyazlı ekibin 19 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 10 beraberliği bulunuyor.

BASSER, MEHMET VE ADEM YOK

Bursaspor'da sakatlıkları devam eden Basser, Mehmet Sak ve Adem Koçak, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Basser'in yerine Fenerbahçe maçında da sağbek olarak görev verdiği Serdar Aziz'e forma vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

DÃœDÃœK ÖZKALFA'DA Â

Bursaspor'un yarın 19.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Murat Türker. Yeşil beyazlı ekibin sahaya ise şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Carson, Serdar, Ömer, İbrahim, Vederson, Sestak, N'Diaye, Musa, Ozan, Batalla, Bangura

JORN LARSEN DA MAÇI İZLEYECEK

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, UEFA Hakem Konvansiyonu Türkiye Sorumlusu ve UEFA Mentörü Jorn West Larsen bu hafta sonu oynanacak Spor Toto Süper Lig maçlarını yönetecek hakemleri izlemek üzere Türkiye'ye geldi. Merkez Hakem Kurulu'nun daveti üzerine 3 gün sürecek ziyaretinde Larsen, TFF Hakem Gelişim Müdürü Burçin Keskin ile birlikte Bursaspor-Antalyaspor maçını da izleyecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!