Timsah PSV Eindhowen'a hazır

Güncelleme Tarihi:

Timsah PSV Eindhowena hazır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2011 14:21

Yeni sezona hazırlık çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Bursaspor bu akşam Hollanda'nın PSV.Eindhowen takımıyla yapacağı hazırlık maçı öncesi 90 dakika antrenman yaptı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bugünkü sabah antrenmanında öğrencilerine akşam oynayacakları PSV.Eindhowen maçının provasını yaptırdı.

Topla ısınarak çalışmaya başlayan yeşil-beyazlı futbolcular daha sonra üç ayrı gurup halinde 5'e iki ile antrenmanı sürdürdü.

Hafif yağmur altında süren antrenmanın son aşamasında futbolcuları iki guruba ayıran Sağlam, akşamki hazırlık maçında sahaya süreceği muhtemel ilk onbir'e sarı forma dağıttı.

Sarı ve yeşil gurup yarı sahada, kornerden gelen yer ve hava toplarını gole çevirme çalışması yaptı.

Bu arada, sarı ve yeşil gurup arasında serbest atış ve baraj çalışması da yaptıran teknik direktör Sağlam, öğrencilerine gösterdiği yeni pozisyonları zaman zaman kendisinin de katıldığı uygulamalarla anlattı.

Bu akşamki hazırlık maçında yedek kulübesinde beklemeleri muhtemel futbolcular ise sahanın diğer bir köşesinde 5'e iki çalıştılar.

Yeşil-beyazlı futbolcular yaklaşık 90 dakikalık sabah antrenmanını açma-germe ile sonlandırdı.

Bursaspor Avusturya kampı çerçevesinde bu akşam TSİ:19:00'da Hollanda'nın PSV.Eindhowen takımıyla bir hazırlık maçı yapacak.

Karşılaşmanın kamp yerine yaklaşık 30 kilometre mesafedeki Hermagor kasabasında yapılacağı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!