Tigana öfkesi

Güncelleme Tarihi:

Tigana öfkesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2006 00:00

Beşiktaş’ın Fransız teknik direktörü "Maç bitiminde soyunma odalarına girişteki performansınızı saha içinde gösterseydiniz takıma yararlı işler yapardınız" dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, Sivasspor karşısında alınan mağlubiyetin büyük ders olduğunu belirtirken, çıkış tünelinde yaşanan olaylar nedeniyle de futbolcularına kızdı. Fransız teknik adam, maç sonrası soyunma odasında futbolcularına, "Maç bitiminde soyunma odalarına girişteki performansınızı saha içinde gösterseydiniz takıma yararlı işler yapardınız" dedi.

Maçın bir değerlendirmesini yapan Tigana, "Sağ ve sol kanatlarımızda etkili olamadık. Bu mevkide alternatif oyuncularımın olmaması da mağlubiyetin hazırlayıcısı oldu" diye konuştu.

Aynı hatalar tekrarlanmayacak

Futbolcular ise haftada iki kez maç yapmanın verdiği yorgunluk nedeniyle istenilen performansı ortaya koyamadıklarına değinip bundan sonraki maçta aynı hataları tekrarlamayacaklarını belirtti. Forvette görev yapan Bobo ve Gökhan Güleç ise orta saha ile koordineli oynayamadıklarını söylediler.

Tigana, bugün Asbaşkan Kıvanç Oktay ile biraraya gelerek Sivasspor maçındaki mağlubiyet nedeniyle rapor verecek. Tigana’nın yakın çevresine, "Sağ ve sol kanatlarda oyuncular istediğim sistemi uygulamıyorlar. Ne bir orta ne de kontratak gelişiyor. Ahmet Dursun ile İbrahim Akın’ı oynatmak istedim ama onlarda kanatlarda oynamamakta direniyorlar. Elimdeki tüm imkanları kullanıyorum" dediği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!