TFF'nden Çankırı'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

TFFnden Çankırıya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2012 18:16

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul üyeleri, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor'u ziyaret etti.

Ziyarette, TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'a, Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, Ankara Bölge Müdürü Barış Hikmet Topçu eşlik etti.

Koşar, Çankırıspor ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, TFF Profesyonel Kurulu olarak, “Türkiye'de gidilmemiş kulüp, gezilmemiş tesis kalmayacak” sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

Federasyon tarihinde bugüne kadar yapılmamış birçok işi bu dönemde gerçekleştirdiklerini dile getiren Koşar, şunları kaydetti: “Çankırıspor'u ziyaret ettiğimiz gibi bütün kulüplerimizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretin amacı biz bir aileyiz burada bizim yetişemediğimiz göremediğimiz tesisleri ve kulüpleri yerinde görmektir. Tesisleri gezip kulüp yöneticileriyle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tesislerde noksanlarımız varsa onu kaydediyoruz. Hedeflerimiz kulüplerimizle birlikte alt yapıları iyileştirmek. Türkiye'nin artık ithal değil, ihraç eden konuma gelmesinini arzuluyoruz. Çünkü Türkiye büyük ve şanslı bir ülke”

Çankırıspor'un son dönemlerde başarılı işler çıkarttığını ifade eden Koşar, “Çankırıspor iyi yönetiliyor. Başarılı bir başkanı var. İstikrarlı bir hocayla temelleri atılmış bir takım. Bunu taçlandıran bir tesisleri var. Her şey futbolda para değil gönül işi buradaki farklı duygular spordaki başarıyı getiriyor. Çankırıspor daha iyi yerlerde olacak” diye konuştu.

Federasyon yetkililerinin, “Gezilmemiş kulüp, gidilmemiş tesis kalmayacak” kampanyası çerçevesinde Çankırıspor'a uğradığını belirten Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali de Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul üyelerine Çankırıspor'a gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!