Tesis hamlesi

Güncelleme Tarihi:

Tesis hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2001 00:00


Utku BOLULU
Haberin Devamı

Altay, Gaziemir’e kök salmaya hazırlanıyor

Profesyonel Şube Başkanı Ahmet Taşpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Piriştina'ya 30 dönüm arazi üzerine ortak bir kompleks yapmayı önerdi

SÜRPRİZ ZİYARET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina ile Gaziemir Belediye Başkanı İsmet Kılıç dün Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'ne sürpriz bir ziyaret yaptı. İki başkanı ağırlayan Profesyonel Şube Başkanı Ahmet Taşpınar, tesislerin arkasındaki 30 dönümlük araziyi yöre gençliğine kazandırmak için işbirliği önerdi.

SICAK BAKTI

Araziye Gaziemir Belediyesi ile ortak bir tesis yapabileceklerini dile getiren Taşpınar'ın önerisine sıcak bakan Piriştina, bu konuda kısa sürede bir çalışma başlatabileceklerini söyledi. Bu arada Hatay deplasmanının hazırlıklarını sürdüren Altay’da sakatlığı süren Yakup’un bu maçta oynamayacağı bildirildi.

Haberin Devamı
HATAY TELAŞI

Elazığ galibiyeti ile 4 haftalık serinin ilk ayağını kayıpsız geçtiklerini belirten Taşpınar, Hatay karşısına da kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Taşpınar, ‘‘Rakip son sırada ancak mücadele gücü yüksek bir takım. Beraberliği bile düşünmediğimiz için 1 puana prim vermeyeceğiz’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!