Terim'i İnter kaptı!

Güncelleme Tarihi:

Terimi İnter kaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2001 00:00


Reha ERUS/ROMA
Haberin Devamı

Stadio Gazetesi’nin büyük iddiası

İtalyanların ünlü spor gazetesi, Fatih Terim’in sezon sonunda Rui Costa ve Emre ile birlikte Inter'in yolunu tutacağını yazdı. Aynı haberde Milan'ın başına Carlo Ancelotti'nin getirileceği, Juventus'a da Lippi'nin yeniden teknik direktör olacağı belirtildi.

MANŞETTEN

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden biri olan Stadio, manşetten verdiği haberde, Fatih Terim 'in önümüzdeki sezon İnter'i çalıştıracağını öne sürdü. Stadio, maddi nedenlerden dolayı Juventus ile anlaşamayan Carlo Ancelotti 'nin Milan 'a gideceğini, yerine Marcello Lippi'nin tekrar Juventus'a döneceğini ve Fatih Terim'in de yine Milano yolunu tutacağını ancak sanıldığı gibi Milan'a değil, Inter'e gideceğini yazdı.

RUI, EMRE VE HAKAN

Gazete, Fiorentina Teknik Direktörü Fatih Terim'in yanında kaptanı Rui Costa ile Galatasaray 'dan Emre'yi getirebileceğini ve eski oyuncusu Hakan Şükür ile buluşacağı bir ortamı benimseyebileceğini de yazdı. Bu arada Stadio gazetesine göre Fiorentina Asbaşkanı Mario Sconcerti'nin gelecek sezon için yeniden yapılanma programı yapacak ve Fatih Terim görevinde kalacakmış gibi hareket edecek.

ANCELOTTİ MİLAN'A

Juventus 'tan 2.5 Milyon dolar isteyen Ancelotti'nin yönetim ile arasının iyi olmadığını hatırlatan 'Stadio', Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin devreye girerek eski oyuncusunu takımının başına getirmek için girişimlerde bulunduğunu yansıttı. Gazetede, Terim-Milan ilişkilerinde bir soğuma olduğunu iddia ederek bundan İnter Başkanı Massimo Moratti'nin faydalandığını ve kurmaylarına Türk hoca ile bir an önce masaya oturup ön görüşme yapmalarını istediği de belirtildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!